- 23 Ocak 2016
- 37.655
- 56.747
- 598
Erken yiyorsun 2.öğünü benim kan şekerim düşüyor2. Öğünümü de yedim bugün benim için bitti gitti
3 4 senedir 2 öğün besleniyorum zaten yaş geçtikçe metabolizma hızı yavaşlıyor
2 öğün beslenmek bünyeme iyi geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken yiyorsun 2.öğünü benim kan şekerim düşüyor2. Öğünümü de yedim bugün benim için bitti gitti
3 4 senedir 2 öğün besleniyorum zaten yaş geçtikçe metabolizma hızı yavaşlıyor
2 öğün beslenmek bünyeme iyi geliyor![]()
Yok yahu 38 lerdeydiBu ay 1 tane cumhuriyet altını alicaktim 40bini geçmiştir, hala düşmesini bekliyorum![]()
Ata lira alıyorum . Evet 40 bini geçti 40 bin küsürGeçti mi cidden![]()
Artmış ya 40 bin 200 küsür biz bozdurduk ya artarBu ay 1 tane cumhuriyet altını alicaktim 40bini geçmiştir, hala düşmesini bekliyorum![]()
Geçen ay 38900 e almıştım bu ay 38700den bozdurdum bozdurunca artması sinir ettiAta lira alıyorum . Evet 40 bini geçti 40 bin küsür
Dubai'de değil Muğla'da yaşıyorum ben mesela ve herşey x1.5 şeklinde buradaBiz sen Dubai'de mi yaşıyorsun yeşillik şuan çok ucuz havuç kilo 30 kıvırcık 25 limon file 50 maydanoz 20 mandalina kilo 25
Alıştı artık iyice vücudumErken yiyorsun 2.öğünü benim kan şekerim düşüyor
Sen Çanakkale'de misin ne güzel ne güzelÇanakkale canlı altın fiyatları,
Kuyumcudan kuyumcuya bile değişiyor aynı il sınırları içinde.
Çok teşekkür ederim , 20 bin eğer sürekli alıiveriş yapmasam çok iyi rakam umarım o şekilde ilerlerim , ağacın sana şans getirsinDolap uygulamasından bunu aldım, dekoratif amaçlı nar ağacı indirim kuponu ile 103 tl.
Aldiklarin bereketli olsun Varyemez, afiyet olsun Ahu geçmış olsun canım. 20 bin birikim için iyi bir rakam![]()
Kendine 2 bin TL gibi bir rakam bırak hemen gidip yarım altın alÇok teşekkür ederim , 20 bin eğer sürekli alıiveriş yapmasam çok iyi rakam umarım o şekilde ilerlerim , ağacın sana şans getirsin
Yapamam çünkü bu ay kart borcumu ödedim onunla ve bir çeyrek aldım sadeceKendine 2 bin TL gibi bir rakam bırak hemen gidip yarım altın al![]()
600'e aldık canım eşimin balık hobisi var canım o yüzdenTekneyi seyahat amaçli mi aldınız Niloya, ne kadara aldınız![]()
Oohh taze taze balıklar yiyeceksiniz ne mutlu size. İyi günlerde kullanın inşallah600'e aldık canım eşimin balık hobisi var canım o yüzden
İnşallah canım çok sağolOohh taze taze balıklar yiyeceksiniz ne mutlu size. İyi günlerde kullanın inşallah![]()