Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harcamadin miİyi akşamlar kızlar bugün 700₺ harcamadim
400₺ züccaciye ( yapay gelincikler den gelmişti çok hoştu aldım birde birkaç ıvır zıvır)
300₺ kuruyemiş
Güle güle giysin ben de kızıma daha çok alıyorum kendime gelince sonra alırım dursun şimdi diyorum1420 TL Trendyol da harcadım kıza elbise istedim. Kendime almamaya yeminli gibiyim elim birşeye gitmiyor ama söz konusu kız olunca hiç umrumda olmuyor![]()
Guzum sen kaç gündür para harcamıyorsun evde bir şeyler bitmedi mi canınız çikolata falan da mı çekmiyorBugün para harcamadım kızlar.
Guzum sen kaç gündür para harcamıyorsun evde bir şeyler bitmedi mi canınız çikolata falan da mı çekmiyor![]()
Ben de eve gelirken ekmek al dedimBu hafta alışverişi eşim yaptı, onun harcamalarını yazmıyorum, çikolatayı da geçen hafta 500 liralık stoklamıştım
![]()
Benim eşim sadece ekmek almayı bilirBen de eve gelirken ekmek al dedim![]()
Olsun bak alışverişi yapmış yaBenim eşim sadece ekmek almayı bilir![]()
İlerleme varOlsun bak alışverişi yapmış ya
Aynısı aynısıGüle güle giysin ben de kızıma daha çok alıyorum kendime gelince sonra alırım dursun şimdi diyorum
Güle güle güzel günlerde giysin kuzucuğun1420 TL Trendyol da harcadım kıza elbise istedim. Kendime almamaya yeminli gibiyim elim birşeye gitmiyor ama söz konusu kız olunca hiç umrumda olmuyor![]()
Otomatik klavye yanlış yazdım harcadım olacakHarcamadin mi
Annelerin tüm harcamaları kızlarina canım annem bekarken hep bize alırdı siz alın ben önemli değilim derdi1420 TL Trendyol da harcadım kıza elbise istedim. Kendime almamaya yeminli gibiyim elim birşeye gitmiyor ama söz konusu kız olunca hiç umrumda olmuyor![]()
İşte stoğun faydalarıBu hafta alışverişi eşim yaptı, onun harcamalarını yazmıyorum, çikolatayı da geçen hafta 500 liralık stoklamıştım
![]()
Öyle gerçekten analar iyi ki varAnnelerin tüm harcamaları kızlarina canım annem bekarken hep bize alırdı siz alın ben önemli değilim derdi![]()
Evet oysaki en önemli şey oÖyle gerçekten analar iyi ki var![]()