Fiyatı 900 ve 649 TL olanı beğendimKızlar siyah manto ve siyah botlarıma uyumlu siyah bir çanta almak istiyorum nasipse
Modeller bunlar ama taba renk olana benzemesin istiyorum tipini
O nedenle ferumlarli
Ben bir kez oldum
2. sıradaki çok güzel benceKızlar siyah manto ve siyah botlarıma uyumlu siyah bir çanta almak istiyorum nasipse
Modeller bunlar ama taba renk olana benzemesin istiyorum tipini
O nedenle ferumlarli
Yok yahu internetten bulurum bir şeylerEvet gerçekten işin sırrı evden cikmamak hshshhs
Tekrar baktım evet çok şık ve asıl duruyor. Varyemez daha önce taba rengi bir çanta almisti modeli ona benziyor ama siyahın da havası ayrı tabi2. sıradaki çok güzel bence
Şaka hayatta inanmamBen bir kez oldum
İlk hafta ben birinci oldum inan kiŞaka hayatta inanmam
Tövbeee nenemsi bir model buBenim de içime sinen bu model
Kız o 649 tl olanTövbeee nenemsi bir model bu
O zaman inanırımİlk hafta ben birinci oldum inan kiaslında yine aynı harcama yaptım 6 bin TL ile birinci oldum ilk hafta olunca tabi arkadaşlar saldım çayıra Mevlam kayıra baya harcadıkları için
Ben çantada renkli sevmiyorum açıkçası , tabi zevler tartışılmazKızlar sizce bu nasıl, dolap'tan beğendim, daha geçen sipariş verdiğim siyah gelmedi ama bunu da beğendim sanki. lacivert çantam yok
Senin niyetin var canım ayağına prangalar baglansa ne faydaYok yahu internetten bulurum bir şeyler
Bende bunu beğendimBenim de içime sinen bu model
Deme öyle deme demeTövbeee nenemsi bir model bu
Bende daha koyu renkler seviyorum çantada.Ben çantada renkli sevmiyorum açıkçası , tabi zevler tartışılmaz
599 TL olanı beğenmedim benKız o 649 tl olan
Evet birincilik yarışı başladıO zaman inanırımyarışma sonradan kızıştı desene
Çok güzel hem PradaKızlar sizce bu nasıl, dolap'tan beğendim, daha geçen sipariş verdiğim siyah gelmedi ama bunu da beğendim sanki. lacivert çantam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?