- 13 Ağustos 2017
- 254
- 911
- 103
- 49
Orjinal değilmiş ama görüntü güzel sankiÇok güzel hem Prada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orjinal değilmiş ama görüntü güzel sankiÇok güzel hem Prada![]()
Teşekkür ederim canım benimBende bunu beğendim![]()
hangisini karar verdin?Teşekkür ederim canım benim
Seni dinleyeceğim![]()
neler aldın?Pazara 1200 TL ile gittim 330 TL ile döndüm 870 TL harcamışım
Şunlar da güzel ama mıknatıslı vs
kimi taba olanın tipinde
NeyseRprnn ile beğendigimizi alayım siyah botlarıma uygun dokusu
![]()
Püsküllü olan mıknatıslıAl gelince uymaz beğenmez isen iade edersin bunlardan da püsküllü olanı beğendim kahve olan çok demode geliyor bana artık.
Dış cep mıknatıs ama içleri yok mu onlar fermuarlı olur geneldePüsküllü olan mıknatıslı
Kahverengi olan evet dediğin gibi bana da demode geliyor sanki pierra cardini anımsatan bir görüntüsü var
Patates soğan sarımsak taze soğan roka ıspanak mor kelem mandalina portakal muz elma limon domates salata patlıcan sivri biber iki eşofman altıneler aldın?
İyi bir marka olmadığı sürece illa vida düşmesi veya herhangi bir sorun yaşanıyor işte biraz daha para ver marka al hiçbir şey olmuyorBen bu çantayı da beğenmiştim ama yorumlar sıkıntılı vidası düştü şeklinde
Bir de kullanıcı foto atmış
Tırstım![]()
Çok şeyler almışsın afiyet olsunPatates soğan sarımsak taze soğan roka ıspanak mor kelem mandalina portakal muz elma limon domates salata patlıcan iki eşofman altı
Sağol canım sebzeleri yarımşar kilo aldım az azÇok şeyler almışsın afiyet olsun![]()
Arminenin modelleri güzel oluyor alttaki önden tokalı da güzel ama Armineyi çok beğendim geçen bir mağazada baya baktım ben de modellerine bana aldıracaksın bir çanta dahaŞunlar da güzel ama mıknatıslı vs
kimi taba olanın tipinde
NeyseRprnn ile beğendigimizi alayım siyah botlarıma uygun dokusu
![]()
Kız kahve olan demode olur mu en çok satan modellerdenAl gelince uymaz beğenmez isen iade edersin bunlardan da püsküllü olanı beğendim kahve olan çok demode geliyor bana artık.
mor kelem ne ki?Patates soğan sarımsak taze soğan roka ıspanak mor kelem mandalina portakal muz elma limon domates salata patlıcan sivri biber iki eşofman altı