- 23 Ocak 2016
- 37.720
- 56.977
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben bütün satış sitelerine bakmadan almamBattı balık yan going ne olacaksa olsun dedim beeee yaaaa
589 tl ye siyah olanı
Bak yukarıda paylaştım diğer satış yapan site kaçtan satıyor
Aman alacağınız şeyleri iyi araştırın kapitalist düzende herkes istediği gibi fiyat biçiyor
Güle güle güzel günlerde kullansınlarTanesini 100 TL ye aldım yumuşacık içleri fotoğrafdan daha güzeller
Sağol canım teşekkür ederimGüle güle güzel günlerde kullansınlar![]()
Haftaya birinci olur görürsün nasılsa sonuncu diye aldı her şeyi dimiHaftanın yarısı bilee değil![]()
Benim çevrem çok sever bir tek ben yemiyorumSize kabak tatlısı ikram edeyim ,isteyene tahinli![]()
Bilmem nasipte varsa olabilir
Ama ben onu bir tık fazla şekerli yapıyorum ağdalı bir kıvam alıncaya kadar pişiriyorumBenim çevrem çok sever bir tek ben yemiyorumhatta dalga geçerler manav nasıl kabak sevmez yemez diye
![]()
Hiç şaşırmam
Afiyet şifa olsun canım510 TL pizza istedik. Param bitti şimdilik![]()
Ooo maşallah ellerine sağlık canımSize kabak tatlısı ikram edeyim ,isteyene tahinli![]()
Şükürler olsun600 tl çiçek aldım
Yılbaşı çiçeği, kokinalı bişeyŞükürler olsunnasıl bir çiçek aldın
Biz fuzuli harcamalardan soyutluyoruz kendimizi ihtiyaçlardan değil tatlımBiz harcama kısıtlama grubu diil miydik yaaa![]()
Evet kesinlikleKahvenşn sadece acı kahve tonunu seviyorum ben. Diğerleri demode geliyor. Ama acı kahve çok asil duruyor![]()