Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsaun canım250 tl oğluma oyuncak kedi aldım.
Bayılıyo kediye
Geçen hafta sokak kedisi tırmaladı. Kuduz aşısı oluyor ama travma falan hiçbi şey yokhala gördü mü deliriyor
![]()
2 gündür ben de harcamadım. Yarın başlayacağım harcamayaÇok şükür bugün daha birşey harcamadim![]()
Bende yarın harcayacağım2 gündür ben de harcamadım. Yarın başlayacağım harcamaya![]()
Kot pantolon alıcam bekliyorum2 gündür ben de harcamadım. Yarın başlayacağım harcamaya![]()
Bence pazartesiden pazara yapalımKızlar şimdi bu haftanın kapanışını Pazar mı yapacağız yoksa 1 Ekim'de yazmaya başladık Çarşambadan çarşambaya mı
Çarşamba dan Çarşambaya notları da ay ay tutuyoruz ya daha mantıklı sanki.Kızlar şimdi bu haftanın kapanışını Pazar mı yapacağız yoksa 1 Ekim'de yazmaya başladık Çarşambadan çarşambaya mı
Aylık o ayrı Ekim bitince değerlendirme yaparız pazartesi yine haftanın ilk günü olsun bu haftaki 5 günlük olsun pazar hesap kesim tarihi olsunÇarşamba dan Çarşambaya notları da ay ay tutuyoruz ya daha mantıklı sanki.
Evet pazartesi başlangıç olsa daha iyi gibi ama herkes ortak karar versin ben de uyarım ne dersenizBence pazartesiden pazara yapalım
Bu hafta çarşambadan olsun sadece
Evet pazartesi başlangıç olsa daha iyi gibi ama herkes ortak karar versin ben de uyarım ne derseniz
Tamam bu hafta 5 günlük hesap heyecanla bekliyorumTamam tamam öyle olsunpazar akşamları belli bir saatte girip ekstralari ortaya dökeriz