- Emoji Skoru
- 63.317
- Puanlar
- 798
Diğer ay başlayacak yani Ekim de.Kızlar yarışma başladı mı kesin bir cevap alamadım bir de bu harcamalara sabit krediler vs girmemeli çünkü buradaki amaç haftalık ne kadar gerekli harcama yapabiliyoruz ne kadar harcamadan yapabiliyoruz vs onları görmek... Yani aylık zaten ev kirası faturalar illaki ödeniyor mühim olan biz irade gösterip ne kadar bu zorunlu harcamalar dışında tutumlu olup israftan kacabiliyoruz
Daha 11 gün var yine 30lari bulursun diye düşünüyorum.Eylül.ayı harcamalarım 27568 TL olmuş genelde 33 bin gibi harcıyorum bakalım bu ay nasıl olacak? Bir de faturalar yüklü ödemeler benim hesaplarımda yok ben evin ihtiyaçlarına harcama yapıyorum.
Evet genelde 33 35 arası harcıyorum yine öyle olacak sanırımDaha 11 gün var yine 30lari bulursun diye düşünüyorum.
O zaman konut kredimi düşmem gerek. Haklısın onları nasılsa ödüyoruz. Yarışma başladı mı bilmiyorum.bir an önce başlasa iyi olurdu.Kızlar yarışma başladı mı kesin bir cevap alamadım bir de bu harcamalara sabit krediler vs girmemeli çünkü buradaki amaç haftalık ne kadar gerekli harcama yapabiliyoruz ne kadar harcamadan yapabiliyoruz vs onları görmek... Yani aylık zaten ev kirası faturalar illaki ödeniyor mühim olan biz irade gösterip ne kadar bu zorunlu harcamalar dışında tutumlu olup israftan kacabiliyoruz
Haftaya diyorlar bir rivayete göreO zaman konut kredimi düşmem gerek. Haklısın onları nasılsa ödüyoruz. Yarışma başladı mı bilmiyorum.bir an önce başlasa iyi olurdu.
Allah kavuştursun canımGünaydın kızlar,
Bereketli bir hafta olsun inşallah, geçen hafta kızı yerleştirdim geldim, bu hafta harcamalarıma dikkat etmek istiyorum.
Allah kavuştursun canımGünaydın kızlar,
Bereketli bir hafta olsun inşallah, geçen hafta kızı yerleştirdim geldim, bu hafta harcamalarıma dikkat etmek istiyorum.