- 6 Ağustos 2010
- 40.899
- 73.433
- 1.123
Allah razı olsun canım benimGünaydın3 taksit mi yaptın canım? İyi günlerde kullan inşallah
![]()
Evet kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanı veren alışverişleri değerlendiriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benimGünaydın3 taksit mi yaptın canım? İyi günlerde kullan inşallah
![]()
Allah razı canımcımGünaydın
Hayırlı olsun
Bir de 3 taksitte şuan vade farkı koymuyor çok iyi oluyor.Allah razı olsun canım benim
Evet kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanı veren alışverişleri değerlendiriyorum![]()
Evet canım yaBir de 3 taksitte şuan vade farkı koymuyor çok iyi oluyor.
Parayı farklı yerde değerlendirmek adına olabilirArtık altın almak yerine dolar euro mu alsam diyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Tl de durmasından iyidir canımArtık altın almak yerine dolar euro mu alsam diyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Dolar euro, altın kadar kazandırmıyor canımArtık altın almak yerine dolar euro mu alsam diyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Evet altın da uçtu iyiceDolar euro, altın kadar kazandırmıyor canım
Uzun vadeli her seviyeden alınır altınEvet altın da uçtu iyice
İşte 0.25 gram alacaksın yarım gramı yeni duymuştum 0.25 de varmışÇeyrek gram çıkarsalar keşkepara çıktıkça az da olsa altın alınır dhhdhdhdh.
Aaa var mı çeyrek gramİşte 0.25 gram alacaksın yarım gramı yeni duymuştum 0.25 de varmışen güzeli nokta25 bak adı da çok havalı
![]()
Az harcamali geçsin inşallahBugün benzin de almam gerekiyor
Başka harcamalarım da olabilir
Bu konuda günün raporunu akşam olunca veririm hayırlısı bakalım![]()
Gün diyince evlere gidiyor musunuz öyle neler hazırlanıyorBugün günüm var şu sweatshirtin altına güzel bir şey alamadım evden beyaz şalvar pantolon giydim para cepte kârdayım![]()
Her güne yeni kıyafet mi alıyosunuz bacımBugün günüm var şu sweatshirtin altına güzel bir şey alamadım evden beyaz şalvar pantolon giydim para cepte kârdayım![]()
Inşaallah canım yaAz harcamali geçsin inşallah![]()
![]()