- 3 Haziran 2015
- 36.983
- 119.516
- 798
- 36
bende takip ediyorum bi düşüş bi yükseliş.. bugün böyle.Kızlar ben alınca düşecek demiştim, düşmeye başladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende takip ediyorum bi düşüş bi yükseliş.. bugün böyle.Kızlar ben alınca düşecek demiştim, düşmeye başladı![]()
Merhaba canım ajdayı alan ben değilimöncelikle ajda için hayırlı bereketli olsun inşallah:)
evet bende bakiyorum çok hızlı artiyor.
bu mesajMerhaba canım ajdayı alan ben değilim
Şüphesiz Allah yazdırdı belki nasibimde altın almak vardır kim bilir hayırlısı![]()
Amin Allah razı olsun canımbu mesajalbatroza ya gidecekti kusura bakmayin.
inşallah altın alirsin bende hiç ajda bilezik almadim.. hep cumhuriyet çeyrek almişim.. bi tane de gremse almişlığım vardi araba için sattım hepsini. Ama Arabayi daha kar etmiş oldum.
önceki arabamda 2015 te 5 bilezik satıp almişiz.. geçen mayısta 400 bine sattık.
Yok o anlık düşmedir ben düşeceğini sanmıyorumKızlar ben alınca düşecek demiştim, düşmeye başladı![]()
Cumhuriyet altını yatırım için en iyisi ajda takmak istemeyen yok yere ajda almasın zaten bozdururken zarar ben heves edip aldım arada takıyorum ama artık ajda tercih etmem herhalde hem çabuk yamuluyorbu mesajalbatroza ya gidecekti kusura bakmayin.
inşallah altın alirsin bende hiç ajda bilezik almadim.. hep cumhuriyet çeyrek almişim.. bi tane de gremse almişlığım vardi araba için sattım hepsini. Ama Arabayi daha kar etmiş oldum.
önceki arabamda 2015 te 5 bilezik satıp almişiz.. geçen mayısta 400 bine sattık.
Yakın zamanda ben arabayı değiştirecektim iyi ki değiştirmemişim zarara girecektimbu mesajalbatroza ya gidecekti kusura bakmayin.
Işte o videoyu çeken kuyumcunun diğer videolarında 22 ayar gram altın ile ilgili bilgileri görmüştümŞuan kocamın izlediği videonun sesini duyuyorum biri soruyor kuyumcuya ajda mı yatırımlık gram altın mı ne gibi farkları var diyorkuyumcu diyor ki ajda bilezik alalım hanımları üzmeyelim
![]()
Bilmiyorum ki hiç duymadım en çok satılan gramı neden basmayacaklar ki o zaman 24 basılır o alınırIşte o videoyu çeken kuyumcunun diğer videolarında 22 ayar gram altın ile ilgili bilgileri görmüştüm
Yani darphane basmayacak kuyumcular satmayacak diye
Bilmiyorum vardır bir bildikleriBilmiyorum ki hiç duymadım en çok satılan gramı neden basmayacaklar ki o zaman 24 basılır o alınır