• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Merhaba canım ajdayı alan ben değilim
Şüphesiz Allah yazdırdı belki nasibimde altın almak vardır kim bilir hayırlısı 😊
bu mesaj albatroza albatroza ya gidecekti kusura bakmayin. 🤦‍♀️
inşallah altın alirsin bende hiç ajda bilezik almadim.. hep cumhuriyet çeyrek almişim.. bi tane de gremse almişlığım vardi araba için sattım hepsini. Ama Arabayi daha kar etmiş oldum.
önceki arabamda 2015 te 5 bilezik satıp almişiz.. geçen mayısta 400 bine sattık.

inşallah altın alirsin bende hiç ajda bilezik almadim.. hep cumhuriyet çeyrek almişim.. bi tane de gremse almişlığım vardi araba için sattım hepsini. Ama Arabayi daha kar etmiş oldum.
önceki arabamda 2015 te 5 bilezik satıp almişiz.. geçen mayısta 400 bine sattık.
Amin Allah razı olsun canım
Allah senin de gönlüne göre versin bol bereketli birikimler diliyorum 😊

Cumhuriyet altını yatırım için en iyisi ajda takmak istemeyen yok yere ajda almasın zaten bozdururken zarar ben heves edip aldım arada takıyorum ama artık ajda tercih etmem herhalde hem çabuk yamuluyor

Şuan kocamın izlediği videonun sesini duyuyorum biri soruyor kuyumcuya ajda mı yatırımlık gram altın mı ne gibi farkları var diyor 🤣kuyumcu diyor ki ajda bilezik alalım hanımları üzmeyelim🤣

Yakın zamanda ben arabayı değiştirecektim iyi ki değiştirmemişim zarara girecektim

Şuan kocamın izlediği videonun sesini duyuyorum biri soruyor kuyumcuya ajda mı yatırımlık gram altın mı ne gibi farkları var diyor 🤣kuyumcu diyor ki ajda bilezik alalım hanımları üzmeyelim🤣
Işte o videoyu çeken kuyumcunun diğer videolarında 22 ayar gram altın ile ilgili bilgileri görmüştüm
Yani darphane basmayacak kuyumcular satmayacak diye

Kızlar sosyal medya kullanmıyorum ama youtube'da finans birikim vs ile ilgili önerdiğiniz kanal var mı acaba

Bugünki harcamam 579.25 TL

Eklentiler

• 1000088084.webp
    1000088084.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 0
Back
X