Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bende tüm harcamaları not alcam demiştim de yapamadım bi türlü.
1000 TL tüp aldım
1100 kız kardeşim için harcadım
Dün biraz gezdik 1000 orda gitti

Köşede 15 binim var birşey gelmiyor nakit avansdan 25 geliyor onu çekip Ajda mi alsam diyorum 🫣😅
Hemen çek yap yoksa harcarsın😄

Ajdaya ne kadar diyecekler buraya da yaz ya bir de bazıları çok yamuluyor benim kaç tanesi yamtiri yumturi oldu 😂
Yamulmasini bende duydum sende de aynı şikayet var gramı 9 10 olunca çabuk yamuluyor 13 15 olunca yamulma olmuyor demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum. 😅 Senin yamulanlar kaç gr

Yamulmasini bende duydum sende de aynı şikayet var gramı 9 10 olunca çabuk yamuluyor 13 15 olunca yamulma olmuyor demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum. 😅 Senin yamulanlar kaç gr
Bedenine göre de değişiyor benim 10 gram yamulmadı ama annemin 10 gramları yamuldu hep onun bileği daha kalın

Bedenine göre de değişiyor benim 10 gram yamulmadı ama annemin 10 gramları yamuldu hep onun bileği daha kalın
Aa evet öyle de etkiler tabi.
Yinede her ihtimale karşı 2 3 gr fazla olsun hiç risk almayayım sürekli gidip düzeltmekle uğraşmayayim 🌸

Doğruymuş demekki. Benim 2 gramda var olmasa onu da üstüne ekler en az 13 gramlk alayım sağlam olsun sürekli kolumda olacak hiç eğilmesin
Ekle ekle ben sana bak benim yamulanları atayım kötü yani 😂en güzel kibrit çöpü keşke hepsini öyle yapsaydım ben her telden yaptım onda da aklım kalmasın diye 😂

Doğruymuş demekki. Benim 2 gramda var olmasa onu da üstüne ekler en az 13 gramlk alayım sağlam olsun sürekli kolumda olacak hiç eğilmesin
Yamukluğa bakar mısın?

Eklentiler

• 1000064382.webp
    1000064382.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000064380.webp
    1000064380.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 58
Ekle ekle ben sana bak benim yamulanları atayım kötü yani 😂en güzel kibrit çöpü keşke hepsini öyle yapsaydım ben her telden yaptım onda da aklım kalmasın diye 😂
Hahahaha en iyisini yapmışsın 😅🤣🤣Gidince karar vereceğim artık çöp olanda güzel evet
Yamukluğa bakar mısın?
Aaa çok şaşırdım kötü de görünüyor takılmazda🙊
Götürüp yaptır yada sat iki yamulani tek bir bilezik yap.

Ay kızlar beni de alın aranıza.. ocak ayında başarmıştım sonra yıne azıttım. Alışveriş kısıtına başladım, aşırı harcama yapıyorum malesef.
Kredi kartımın hakkından gelemıyorum ki birikim yapayım:(
Madame coco yuzde 80 ındırım var uygulamasından şimdi çıktım bır hışımla.
Yoksa sepetim 7 bın tl olmustu.
Almayacağım🥹 zaten herşey var yer yok dıyorum kendı kendıme.
Hergun buraya yazacağım.
Alışverişte Migros yerıne Şok’tan aldım yarı yarıya farketti çoğu şey.

Ay kızlar beni de alın aranıza.. ocak ayında başarmıştım sonra yıne azıttım. Alışveriş kısıtına başladım, aşırı harcama yapıyorum malesef.
Kredi kartımın hakkından gelemıyorum ki birikim yapayım:(
Madame coco yuzde 80 ındırım var uygulamasından şimdi çıktım bır hışımla.
Yoksa sepetim 7 bın tl olmustu.
Almayacağım🥹 zaten herşey var yer yok dıyorum kendı kendıme.
Hergun buraya yazacağım.
Alışverişte Migros yerıne Şok’tan aldım yarı yarıya farketti çoğu şey.
Hoşgeldinizz😊

Hahahaha en iyisini yapmışsın 😅🤣🤣Gidince karar vereceğim artık çöp olanda güzel evet

Aaa çok şaşırdım kötü de görünüyor takılmazda🙊
Götürüp yaptır yada sat iki yamulani tek bir bilezik yap.
Yok benim modeller karışık olduğu için hiç belli olmuyor 9 tane hepsi karışık model bozdurup başka yapamam çünkü bir tanede en az bin TL kayıp var dursun artık Ajda yapmıyorum zaten cumhuriyet yapıyorum

Yok benim modeller karışık olduğu için hiç belli olmuyor 9 tane hepsi karışık model bozdurup başka yapamam çünkü bir tanede en az bin TL kayıp var dursun artık Ajda yapmıyorum zaten cumhuriyet yapıyorum
Evet zarar olacak tâbi. Cumhuriyeti saklamak zor oluyor ama ya yani benim için öyle nereye gitsem çanta da kalıyor bi gün unutsam pufff diye Uçar 😝 o yüzden işçiliksz bilezik rahat.
Bi kere de elime bilezik parası geçmiyor ne yazık ki, altınları ufak tefek biriktirip bi bilezik yapmayı düşünüyorum evet zarar olacak ama kullanımı rahat en azından.

Back
X