- 6 Ağustos 2010
- 40.895
- 73.425
- 1.123
Benim diyorsun ya tatlımYa sonuncu![]()
1.likleri paylaştınız
Bizler arada kaldık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim diyorsun ya tatlımYa sonuncu![]()
Allah acil şifalar versin kuzucuklarına canımYettim gari kızlarr, çocuklar hasta giremedim pek bugünbenim haftalık harcamam 5800 lira kızlar
Coook geçmiş olsun inşallah bir an önce toplarlarYettim gari kızlarr, çocuklar hasta giremedim pek bugünbenim haftalık harcamam 5800 lira kızlar
Evet 0
TebriklerEvettt bayanlar ve hanımefendilerbir haftanın daha sonuna geldik, harcamalarımız netleşti, verileri halkımız huzurunda açıklıyorummm
Niloyatospikk 9383.65
albatroza 5800
dolunaybekler 3811
Varyemez 2800
Rprnn 0
Veeee kazanannnnRprnn
Tebrikler canımm.
Yeni haftamız az harcamalı bolll birikimli olsun inşallah![]()
Evettt bayanlar ve hanımefendilerbir haftanın daha sonuna geldik, harcamalarımız netleşti, verileri halkımız huzurunda açıklıyorummm
Niloyatospikk 9383.65
albatroza 5800
dolunaybekler 3811
Varyemez 2800
Rprnn 0
Veeee kazanannnnRprnn
Tebrikler canımm.
Evettt bayanlar ve hanımefendilerbir haftanın daha sonuna geldik, harcamalarımız netleşti, verileri halkımız huzurunda açıklıyorummm
Niloyatospikk 9383.65
albatroza 5800
dolunaybekler 3811
Varyemez 2800
Rprnn 0
Veeee kazanannnnRprnn
Tebrikler canımm.
Teşekkür ederim
Ayhhh burada da bir yağmur yağıyor anlatamamA 101 kapanmadan haftanın ilk alışverişini yapasım var
Nar , kuş burnu marmelatı ,bir de beyaz peynir indirimde
Ama beni tutan şey hava buz gibi sanki yükseklere kar yağmış soğuğu ovaya iniyor gibi![]()
Çıkmayacağım canım nasip olursa yarın okul dönüşü alırımAyhhh burada da bir yağmur yağıyor anlatamam
Çıkmaa dışarı soğuk paran cebinde kalsın![]()
Açık ara farkla sonuncu olmuşumEvettt bayanlar ve hanımefendilerbir haftanın daha sonuna geldik, harcamalarımız netleşti, verileri halkımız huzurunda açıklıyorummm
Niloyatospikk 9383.65
albatroza 5800
dolunaybekler 3811
Varyemez 2800
Rprnn 0
Veeee kazanannnnRprnn
Tebrikler canımm.
Maşallah maşallah sonunculuk duygusu da değişik bir duyguBu hafta harcamalar çok olacak diye düşünüyorum hayırlısı
Oğlanlara harçlık, okul çay parası, cep telefonu faturası, market vs ilk aklıma gelenler bunlar
Ekonomiye can veriyorsun öyle düşün tatlımAçık ara farkla sonuncu olmuşum![]()
Tabii kiEkonomiye can veriyorsun öyle düşün tatlım![]()
Önümüzdeki hafta nasipse bende o sondan 1.likMaşallah maşallah sonunculuk duygusu da değişik bir duygu![]()
Nasıl yaEvettt bayanlar ve hanımefendilerbir haftanın daha sonuna geldik, harcamalarımız netleşti, verileri halkımız huzurunda açıklıyorummm
Niloyatospikk 9383.65
albatroza 5800
dolunaybekler 3811
Varyemez 2800
Rprnn 0
Veeee kazanannnnRprnn
Tebrikler canımm.