- 23 Ocak 2016
- 36.110
- 52.418
- 598
Ferhat kim eşin mi hanımı için dağları deldi adam bu hafta hanımını birinci yaptıBende not kısmına yazıyorum şu şekilde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ferhat kim eşin mi hanımı için dağları deldi adam bu hafta hanımını birinci yaptıBende not kısmına yazıyorum şu şekilde
İyi geceler Allah rahatlık versinKızlar iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin Allah'a emanet olun
Saati kurdum saat 06.07 ye , erken kalkmam lazım![]()
Evet eşimFerhat kim eşin mi hanımı için dağları deldi adam bu hafta hanımını birinci yaptı![]()
Önümüzdeki hafta için harcamalarımı ya ertelemem lazım ya da sağlam bir sponsor bulmam lazımFerhat kim eşin mi hanımı için dağları deldi adam bu hafta hanımını birinci yaptı![]()
Yok yahu içine sinsin sonuçta sen harcamadın bu hafta her zaman böyle olmuyor ki zaten takma kafanaEşime kitledim yaaa herşeyi hdhdh
Ne yalan soylim hiçte içime sinen bir birincilik değil
Onu hesaplasam senide geçerdim
Üfffff olmadı zaten yaaa ben bu hafta eşimin harcamalarını Yazcam sonuçta aynı para sadece çıktığı cep farklı oluyor dhhdh
Yoksa çok harcandı Yanii öyle böyle değil![]()
Bi haftaya gider zatenYok yahu içine sinsin sonuçta sen harcamadın bu hafta her zaman böyle olmuyor ki zaten takma kafana![]()
Sponsor zengin olsun amaÖnümüzdeki hafta için harcamalarımı ya ertelemem lazım ya da sağlam bir sponsor bulmam lazım![]()
Bizimde kaç gecedir kesiliyor. Bide bi kaç yerde daha öyle yapıldığını duydum tasarruf amaçlı mı yapılıyor çalışma mı var anlamadmMesela şuan sular kesik sudan tasarruf yapıyoruz![]()
Sağol valla biraz rahatladı içim
Sponsor olsa olsa anacım olur gızzzzzSponsor zengin olsun ama![]()