- 23 Ocak 2016
- 36.096
- 52.404
- 598
Daha uçar İsrail bombalamadan duramıyor Avrupa coştu isyanlardaşmdiki güncellemeye baksan çok uctudaha iki gün önce yarım altını 18.900 olöuş şimdi 20.329
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha uçar İsrail bombalamadan duramıyor Avrupa coştu isyanlardaşmdiki güncellemeye baksan çok uctudaha iki gün önce yarım altını 18.900 olöuş şimdi 20.329
![]()
Çabuk koş al yoksa 0.5 olacak paraBaktım, bakmaz olaydım![]()
Çeyrek bugün 10 olur20 yi gördü mü cidden
Günaydın hayırlı cumalar bereketli cumalarGünaydınnnn hayırlı cumalar arkadaşlar![]()
Ben gidene kadar Toprak olur o paraÇabuk koş al yoksa 0.5 olacak para![]()
Demin baktım ya olmuş görünüyor tam altın 40.500 civarı görünuyordiÇeyrek bugün 10 olur
Amin
İyi yapmışsn ihtiyaç sonuçtaİndirimdeymiş almasa mıydım yani öteki artık yeter at diyor75 TL cik başka yerlerde en az 100 TL
Ben gidene kadar Toprak olur o para
Demin baktım ya olmuş görünüyor tam altın 40.500 civarı görünuyordi
Amin
Bende ilk onun mesajını aradım ama yoktu![]()
24 ayar gram ne kadar oluyor şimdi
O daha pahalısı hemi de dikdörtgen24 ayar gram ne kadar oluyor şimdi5500 civarı mı
Şarkı seçimine bayıldımO daha pahalısı hemi de dikdörtgenbak ne paylaşmışlar aklıma sen geldin
![]()
Neyse hayırlısı o olsun canım hakkında ama stresten kaynaklıdır muhtemelen korkmaŞuan sağlık ocağına doğru gidiyorum gebelik için kan testi vereceğim normalde o kadar isterdim ki olsun ama şu an hiç istemiyorum. Hani sağlık sorunlarım var demiştim ya onlarla uğraşıyorum işin başında gittiğim her doktora sordum gebelik olursa sıkıntı olur mu diye hayır olmaz sadece süt hormonu tedaviyi biraz etkiler dedi dün ise tekrar sorduğumda öyle bir ihtimal var dediğimde de keşke hamile kalmasaydın kortizon iğnesi kullanacağız sana ki dün bir doz kullandık, çok ağır bir iğne %99 ihtimalle bebeğe geçmez ama yüzde bir ihtimal her zaman var dedi ve ben o yüzde bir ihtimali göze alamıyorum hamileysem tedaviye devam etmek istemem kiaşırı gerginim tedaviyi de bırakamam ya da bırakmak zorunda kalırım bilmiyorum o yüzden çok gerginim şu an İnşallah hamile değilimdir.
Amin sağol canım inşallah öyledirNeyse hayırlısı o olsun canım hakkında ama stresten kaynaklıdır muhtemelen korkma
Çok geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahŞuan sağlık ocağına doğru gidiyorum gebelik için kan testi vereceğim normalde o kadar isterdim ki olsun ama şu an hiç istemiyorum. Hani sağlık sorunlarım var demiştim ya onlarla uğraşıyorum işin başında gittiğim her doktora sordum gebelik olursa sıkıntı olur mu diye hayır olmaz sadece süt hormonu tedaviyi biraz etkiler dedi dün ise tekrar sorduğumda öyle bir ihtimal var dediğimde de keşke hamile kalmasaydın kortizon iğnesi kullanacağız sana ki dün bir doz kullandık, çok ağır bir iğne %99 ihtimalle bebeğe geçmez ama yüzde bir ihtimal her zaman var dedi ve ben o yüzde bir ihtimali göze alamıyorum hamileysem tedaviye devam etmek istemem kiaşırı gerginim tedaviyi de bırakamam ya da bırakmak zorunda kalırım bilmiyorum o yüzden çok gerginim şu an İnşallah hamile değilimdir.
Pazar günü kocamı dinlemedim aldımGünaydın kızlarr. Dün altın alacaktım, salak kocam yüzünden alamadım. Bugün zarardayım
İnşallah canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah![]()
oldu bile.Çeyrek bugün 10 olur
GüüünaaaaaaaayyyyyyyyyyydııııiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnBende ilk onun mesajını aradım ama yoktu![]()