• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bugün bunu alıcam inşallah 😄

Eklentiler

• 1000088688.webp
    1000088688.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 18
harika bir konu başlığı. Ben de 15 şubata kadar gereksiz harcama yapmayacağım. kendime böyle bir hedef koydum. Gereksiz harcamadan kastım, fazla kıyafet, makyaj malzemesi, abur cubur, takı. ayrıca kitaplığımda okunmayı bekleyen kitaplarım var onları okumadan yeni kitap almayacağım. Çocukların çok oyuncağı var. İlgilenmiyorlar bile. Ne bulduysam almışım artık oyuncak almayacağım. Şubata kadar mutfak ve bebeklerin temel ihtiyaçları dışında alım yapmıyorum. Sürdürülebilir bir dünya, minimalizm ve birikim için ben de varım :KK200::))

harika bir konu başlığı. Ben de 15 şubata kadar gereksiz harcama yapmayacağım. kendime böyle bir hedef koydum. Gereksiz harcamadan kastım, fazla kıyafet, makyaj malzemesi, abur cubur, takı. ayrıca kitaplığımda okunmayı bekleyen kitaplarım var onları okumadan yeni kitap almayacağım. Çocukların çok oyuncağı var. İlgilenmiyorlar bile. Ne bulduysam almışım artık oyuncak almayacağım. Şubata kadar mutfak ve bebeklerin temel ihtiyaçları dışında alım yapmıyorum. Sürdürülebilir bir dünya, minimalizm ve birikim için ben de varım :KK200::))
Hoşgeldiniz. Ben de bu şekilde ilerlemeye çalışıyorum. ☘️

Ben Pazar günü Kızıma ayakkabi almişim... ertesi gün halasi da ayakkabi almiş:D iki tane oldu biri giyer degiş tokuş :D
Kızım 35 sıkıyor dedi bişey de dememiş sonuçta hediye almiş...
benim aldığım 36 çok rahat etmiş...zaten 35 alcaktım da yoktu..
peluşlu panduflari akşamlari ayagindan çıkarmiyor masaallah.. iyiki almişim..

bugün para harcamamaliyim da Ekmegi alma işi eşime postalayim :D

Back
X