- 16 Haziran 2020
- 5.472
- 13.207
- 248
- 29
Ben güveniyorum sizlere ya baksana her hafta harcamalarnz biraz daha azalıyor gibiiiikız parayı tutmak gerçekten zor ya sen nasıl tutuyorsun ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben güveniyorum sizlere ya baksana her hafta harcamalarnz biraz daha azalıyor gibiiiikız parayı tutmak gerçekten zor ya sen nasıl tutuyorsun ki![]()
Dimi yakız parayı tutmak gerçekten zor ya sen nasıl tutuyorsun ki![]()
Sağol canımAldıkların bereketli olsun![]()
Biraz dizginliyor yalan değil yarışma iyi oldu yoksa ben daha harcardımBen güveniyorum sizlere ya baksana her hafta harcamalarnz biraz daha azalıyor gibiiii![]()
Evet katılıyorum kesinlikleBiraz dizginliyor yalan değil yarışma iyi oldu yoksa ben daha harcardım![]()
İşte azim işte ferasetKızlar haftaiçini 155 lirayla tamamladım, kaldı 2 gün
Selâm nasılsını @Varyem
ez
Ve aleyküm selam ablacım çok şükür iyiyim şimdilik sen nasılsın?
Çok şükür bende iyiyimVe aleyküm selam ablacım çok şükür iyiyim şimdilik sen nasılsın?![]()
Ablacım ben de Mayıs ayında altın zulamı sıfırladım iş yeri almak içinÇok şükür bende iyiyim
Hayırlı olsun Allah gençlere geçim versin mutluluklar dilerimBirikim nasılsın gidiyor ben oğlanı evlendirdim Birikim
Yok şimdilik
Darısı sizin oğlanlarHayırlı olsun Allah gençlere geçim versin mutluluklar dilerim![]()