- 6 Ağustos 2010
- 40.982
- 73.660
- 1.123
Amin Allah razı olsun ablacımDarısı sizin oğlanlar
İnşallah
Hayırlısıyla ellerine ekmeklerini alsınlar da
Inşaallah güzel evlilik hayatları da olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsun ablacımDarısı sizin oğlanlar
İnşallah
Geçen yazmıştım değil mi akaryakıta indirim geliyorsa asla inanmayın ardından zam gelecektir bu hep böyle olmuşturMotorine 3 tl zam yapılmış hanımlar![]()
Ben 800 tl lik benzini henüz bitirmedimGeçen yazmıştım değil mi akaryakıta indirim geliyorsa asla inanmayın ardından zam gelecektir bu hep böyle olmuştur![]()
Ben en ufak yere bile arabayla gidiyorum hatta az önce eczaneye ve markete gitmek için arabayla mı gitsem yoksa şemsiye alıp mı çıksam diye bir sokak kapısında 3 dk falan düşündümBen 800 tl lik benzini henüz bitirmedim![]()
Kız ben her yere arabayla gidiyorum mümkün olsa evin içinde de kullanacağım ama burası minik bir ilçeBen en ufak yere bile arabayla gidiyorum hatta az önce eczaneye ve markete gitmek için arabayla mı gitsem yoksa şemsiye alıp mı çıksam diye bir sokak kapısında 3 dk falan düşündüm![]()
Annem 10 dk lık yürüme mesafesi arabayla gidiyorum kızın okul 10 dk yürüme ona da bazen arabayla gidiyoruz bazen yürüyüş olsun diyoruz ama bir yerlere gidince uzak mesafe oluyor genelde o zaman baya yakıt gidiyor Allah'tan araba az yakıyor benim motor küçük kendisi küçükKız ben her yere arabayla gidiyorum mümkün olsa evin içinde de kullanacağım ama burası minik bir ilçe![]()
Benim en uzak gittiğim yer evden okul arası 2 kmAnnem 10 dk lık yürüme mesafesi arabayla gidiyorum kızın okul 10 dk yürüme ona da bazen arabayla gidiyoruz bazen yürüyüş olsun diyoruz ama bir yerlere gidince uzak mesafe oluyor genelde o zaman baya yakıt gidiyor Allah'tan araba az yakıyor benim motor küçük kendisi küçükeşim benzinli araç bakıyordu bana dedim kalsın
dizel az yakıyor
Senelik 9 bin lik yakıt mıBenim en uzak gittiğim yer evden okul arası 2 km
Onun dışında her yer yakın ama dediğin gibi araçsız çıkmıyorum zira çıktığımda birşey alacak olsam bagaja atıyorum
Bir de zaten 2 dk sonra gideceğim yerdeyim vaktimi yürüyerek geçirmek istemiyorum
Annemle aramız 600 700 metredir anca
Benim araç 0.9 motor benzinli
senelik 9000 tl civarında yakıt tüketiyorum küçük oğlanla hesapladık
Büyük şehirlerin maalesef trafik sorunu dediğin gibi hem vakitten hem nakitten çalıyorSenelik 9 bin lik yakıt mımaşallah maşallah en fazla 3 ayda o yakıt biter
kardeşim 10 km mesafede güne gidiyorum onlar da 10 km mesafe çoğu bir yerde buluşalım diyenler oluyor Bursa'nın ucunda kafe gitme daha iyi dur kalk derken yakıt bitiyor
Evet gerçekten zor oluyor sırf dur kalk yapmamak için şehri üst taraflardan turluyorum zaten araba kullanmak bile istemiyor insan berbat bir trafikBüyük şehirlerin maalesef trafik sorunu dediğin gibi hem vakitten hem nakitten çalıyor![]()
Uzun vadede yön yukarı bunu uzmanlar diyorlarAltın artacak diyorlar benim son gün altını kaldı Kasım ayında o da şu ara alsam mı düşer mi emin olamadım.
Evet artacak diyorlar Trump dünyanın başına bela adam kem küm diyor altın artıyorUzun vadede yön yukarı bunu uzmanlar diyorlar
Ama kısa vadede al sat fırsatı verir mi kestirmek zor
Allah arıtsın bütün zalimleriEvet artacak diyorlar Trump dünyanın başına bela adam kem küm diyor altın artıyor
Aminn çokça aminAllah arıtsın bütün zalimleri
Şifa olsun canım400 tl biberiye ve kantaron yağı aldım