- 6 Ağustos 2010
- 41.293
- 74.473
- 1.123
Benim kredi kartı hesap kesimi bugün yaYakında 2 dişe düşer benim yakıt bilseydim bugün biraz alırdım
Sanırım önümüzdeki hafta alırım
Şu an 130 km gidebileceğimi gösteriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kredi kartı hesap kesimi bugün yaYakında 2 dişe düşer benim yakıt bilseydim bugün biraz alırdım
Ee 130 km giderse doldurma mademBenim kredi kartı hesap kesimi bugün ya
Sanırım önümüzdeki hafta alırım
Şu an 130 km gidebileceğimi gösteriyor![]()
Günlük 10 km şeklinde eksiliyorEe 130 km giderse doldurma madem
Şükürler olsun Yarabbi benim gibi biri geldi topiğeBen 350 yemek 1,500 alışveriş 300 de para verdim birine toplam harcamam 2150 harcadım hedefim yarın 0 tl :)
Hayırlı Cumalar , Enerjiniz çok güzel yeni gördüm bende yoksa kendi kendime not alıyordumŞükürler olsun Yarabbi benim gibi biri geldi topiğe![]()
Ne güzel enerji çekimi olmuşHayırlı Cumalar , Enerjiniz çok güzel yeni gördüm bende yoksa kendi kendime not alıyordum
Yapmaaa birikime özendiriceksn harcamaya değilNe güzel enerji çekimi olmuşo zaman keyifle birikim yapalım harcama yapalım dimi hanımlar ihtiyaçlarımızı alalım kısmayalım
![]()
Ama kaç haftadır sonuncuyum ya acaba o birinci olduğum haftada siz mi çok harcama yaptınız nasıl birinci oldum ki benYapmaaa birikime özendiriceksn harcamaya değil![]()
hep birincilik yüzünden bunlar hdhdh
Masraf çok bugün deseneeBu akşam yemeğe misafirlerim var et almaya gideceğim tatlı almaya gideceğim![]()