- 6 Ağustos 2010
- 41.311
- 74.512
- 1.123
Halkın emeğini sömürenleri Allah tez vakitte bildiği gibi yapsın ,aminBenzinlikte motorinin fiyatını görünce gözlerim pörtledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halkın emeğini sömürenleri Allah tez vakitte bildiği gibi yapsın ,aminBenzinlikte motorinin fiyatını görünce gözlerim pörtledi
Evet her hafta pazartesiden pazara harcamalarımızı bildirip haftanın 1.sini seçiyoruzhaftalık hesaplanma mı yapılıyor kızlar
Ben neredeyse bütün hafta boyunca para harcamadım ve harcamayı düşünmüyorumBugün para harcamadım harcamıcam![]()
Birinci olucam diyorsun yani yakışırBen neredeyse bütün hafta boyunca para harcamadım ve harcamayı düşünmüyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eşimize yazıcaktım, peşimize yazmışımKendimiz harcadıkkarımızı yaziyoruz değilmi
Mesela peşimize marketten şunu şunu al deyincede bu da hesaba dahil mi
Ben sadece kendi harcamalarımı yazıyorumEşimize yazıcaktım, peşimize yazmışım
Mantıken eşinin harcadığı da senin olmuyor muKendimiz harcadıkkarımızı yaziyoruz değilmi
Sen beni bir de haftaya görBirinci olucam diyorsun yani yakışırben de bu hafta rekor kıracağım sanırım
![]()
Ben onları da yazıyorum ama eşimin özel harcamalarını yazmıyorum faturaları vergileri o ödüyor onları yazmıyorumKendimiz harcadıkkarımızı yaziyoruz değilmi
Oralar beni hiç ilgilendirmez öyle araç bilmem nesiymiş diye girersem sonunculuk hep bende olur araç vergileri sigortaları faturaları da yazarsam ben yarışmadan çekileyim daha iyiMantıken eşinin harcadığı da senin olmuyor mu
Eşinle aranızda ayrılık gayrılık mı var
Kısacası evin mutfak giderleri, faturalar, araç bakım giderleri, varsa kira vs
Bütün hepsi hesaba dahil olması gerekir