• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Haftaya alınacakların varsa yarın al nasılsa sondan 1.liği büyük ihtimalle garantiledin
Hiç olmazsa haftaya 1. olma şansın olabilir 😘😘
Şuan pek alınacak bir şey yok gibi 😀ama mutfağa girince bak bunu unutmuşum diyorum tuvalet kağıdı havlu peçete baya stoklamışım sıvıyağ zeytinyağı senelik alıyoruz zaten tereyağını da yeni aldım unum var şekerim var bakliyatım var kedi maması kumu yeni aldım kuaföre gittim züber aldım şuan ihtiyaç yok gibi

Bugün annemin bir arkadaşında mevlid varmış oradan davet vardı gitmedim
Insanların bazen çiğ hareketlerini görünce buz gibi soğuyorum 😏😏

Bugün evdeyim geçen haftaki yaptığım sınavların kağıtlarını okumaya başladım yavaştan

Kitap okudum ,tv izlerim
Bugün geç kahvaltı ettiğim için bir de hafta sonları arada vücudu şaşırtmak da istediğimden yemek olarak sadece çorba yapmayı düşünüyorum
Adetli olduğumdan tatlı yapayım bir de diyorum vanilyalı puding gibi 😊

Bugün annemin bir arkadaşında mevlid varmış oradan davet vardı gitmedim
Insanların bazen çiğ hareketlerini görünce buz gibi soğuyorum 😏😏

Bugün evdeyim geçen haftaki yaptığım sınavların kağıtlarını okumaya başladım yavaştan

Kitap okudum ,tv izlerim
Bugün geç kahvaltı ettiğim için bir de hafta sonları arada vücudu şaşırtmak da istediğimden yemek olarak sadece çorba yapmayı düşünüyorum
Adetli olduğumdan tatlı yapayım bir de diyorum vanilyalı puding gibi 😊
Ben de her ortama girmeyi sevmiyorum gitmemek en güzeli

Başlamak bitirmenin yarısıdır 1 sınıfın sınav kağıtlarını okudum bugünlük yeterli

Vanilyalı pudingi de yaptım soğumaya bıraktım

Buzluktan tavuk suyu çıkardım çorba içine koymak için
Bir de bazlama ekmeği çıkardım

Azıcık da hiçbirşey yapmadan durayım 😊

Selam kızlarr ☘️ p*nti'de 2 alana 2 indirim var, sütyenler 650 liraya geliyor. Alınır mı sizce?
Ben gittiğimde bir alana bir bedavaydı ama ben çarşıda hep aldığım yer vardı yine oradan aldım eskiden hep Pentiden alırdım ama artık daha uygun yerler bakıyorum çünkü bir sütyeni yıllarca giymeyi sevmiyorum çok da kaliteli olmayabilir yani 😄

Kızlar ben hesabı yanlış yapmışım Kasım ayında toplam 10880 olmuş 2 gün düşülecek buradan 😄ama yine sonuncuyum tabii😄

Eklentiler

• 1000092135.webp
    1000092135.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 10
Back
X