- 20 Mayıs 2024
- 1.771
- 9.281
- 78
Yapılan bankayı arayıp iptal ettirmiştim benmerhaba BES iptalini nasıl yapabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılan bankayı arayıp iptal ettirmiştim benmerhaba BES iptalini nasıl yapabilirim.
Teşekkürler ablaHarika bereketli olsun güle güle kullan canım![]()
Bornozu çok uyguna almışsın güle güle kullan12 Kasım
Bukart 100 TL
Market 295.75 TL
Cantık 260 TL
Bornoz 395 TL
Anahtarlık 60 TL
Toplam 1110 TL
Teşekkür ederim eşime aldım ufak defosu var o yüzden uygunBornozu çok uyguna almışsın güle güle kullan
Offf diyorumBen de böğrekk açtım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Ellerine sağlıkBen de böğrekk açtım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Harca kız bu hafta ben birinci olim hadi be ablam3. Gün ve daha hiç para harcamak nasip olmadı![]()
Gelin size de yaparımOfff diyorum
Gelin size de yaparımEllerine sağlık![]()
3. Gün ve daha hiç para harcamak nasip olmadı![]()
Ben sıramı verdim artık sizin için harcıyorumHarca kız bu hafta ben birinci olim hadi be ablam![]()
Afiyet şeker olsunGelin size de yaparım
Gelin size de yaparım
Çok isterim ama gel gör param yok ben hiç bu kadar parasız kalmamıştım awgdhd tasarruf değil benimki mecburiyetHarca kız bu hafta ben birinci olim hadi be ablam![]()
Bu düşünceli hallerin beni bitiyor ya senin gibi arkadaş bulunmaz kıymetini bilmek lazımBen sıramı verdim artık sizin için harcıyorum![]()
Ellerine sağlık canım benimBen de böğrekk açtım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Benim idareli harcamış hâlim buÇok isterim ama gel gör param yok ben hiç bu kadar parasız kalmamıştım awgdhd tasarruf değil benimki mecburiyetpara elime geçer geçmez senin için harcama yapcamm
Bu düşünceli hallerin beni bitiyor ya senin gibi arkadaş bulunmaz kıymetini bilmek lazımaz harca sen yinede
![]()
Sağol canım benimEllerine sağlık canım benim![]()