- 27 Ağustos 2022
- 6.979
- 13.386
- 198
Bence aracı hibrid veya elektrikliyle değiştirin canımKocam bana motorsiklet ya da elektrikli bisiklet alacakmış yakıtı içer gibi kullanıyormuşum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence aracı hibrid veya elektrikliyle değiştirin canımKocam bana motorsiklet ya da elektrikli bisiklet alacakmış yakıtı içer gibi kullanıyormuşum ben
Yok benim araç az yakıyor zaten 1.4 dizel ben biraz uzak mesafelere gidince çabuk bitiyor.Bence aracı hibrid veya elektrikliyle değiştirin canım![]()
Aaaa olmaz ki iyi alıştın sendeBenim idareli harcamış hâlim buben bu hafta da sonuncu olurum
![]()
Yok daha sıkamam kendimi bu iyi iyiAaaa olmaz ki iyi alıştın sendeaz bi sirkelen kendine gel sık şu paranın vanalarını hdh
22 ayar 5460 TL'den aldım.
İyi günlerde kullanın geçen hafta daha düşüktü evet ben de geçtiğimiz Salı 5150 TL'den yapmıştım biraz artmış şuanHayırlı olsun.
Ben cumartesi günü kapalicarsidan 22 ayar 3 lu adana burmasini 5.222 -TL'den aldım.
Ellerine sağlık afiyet olsun ne güzel koku yayılmıştır eve şimdiBen de muzlu cevizli tarçınlı kek yapmıştım
Varyemez
Niloyatospikk ellerinize sağlık hanımlar çok güzel görünüyordu katmerle börek
Harcamaları hesaplayıp yazarım
Teşekkür ederimEllerine sağlık afiyet olsun ne güzel koku yayılmıştır eve şimdi![]()
Eline sağlıkBen de muzlu cevizli tarçınlı kek yapmıştım
Varyemez
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorBen de muzlu cevizli tarçınlı kek yapmıştım
Varyemez
Sağol canımEline sağlık![]()
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Yanında nescafe ,salep ,süt vs ile çok severim keki![]()
Doğalgazı kullanmaya başladın mı biz klimalari açıyoruz gece iki klima da açık 956 elektrik geldi kurutma makinem de full çalıştı bu ayBu hafta doğalgaz faturamın gelmesi gerekiyor bakalım gelecek mi?![]()
Ekim ayından beri yakıyorum canımDoğalgazı kullanmaya başladın mı biz klimalari açıyoruz gece iki klima da açık 956 elektrik geldi kurutma makinem de full çalıştı bu ay