• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bugün dışarısı bir soğuk bir soğuk o biçim sanki yükseklere kar yağmış soğuğu ovaya iniyor rüzgarla
Çamaşır yıkadım astım kiler odama ,kombi yanıyor, kahvaltımı da yaptım
Şimdi kitap okurum biraz sonra da sınav kağıtlarından okurum
Sabah buzluktan kuzu incik çıkardım onu haşlarım yanına bamya yemeği yapmayı düşünüyorum, yoğurt ile tamamdır
Dünden tarhana çorbası vardı canım isterse ısıtırım
Fazla birşey yapmayı düşünmüyorum gram da olsa kilo vermişim sabah sabah motive oldum 🤣🤣🤣🤣🤣

eşimin harcadiklarini saymiyorum.. zaten evi eşim geçiniyor. market pazar elektrik su doğalgaz tüm giderleri eşime ait.. onu yazmadim:D

şu iki ay acayip sıkışık içindeyim .
inanki yetinemiyorum:D
öğretmenler günü de yaklaştı ona alınacak da var. kesin pahalı istencek.. daha grupta kimse ses etmedi etmesin inşallah..bu hafta sonu kızıma vesikalık fotograf çektirecegim... oyun parkına gidicez oyuncak da istiyor. abowwww..
ertelesem mi bilemedim...

burda sert soğuğu oluyor abla valla biz ekimde yakmaya başladik.. evde cocuk var.
Ben de Ekim ayında yakmaya başladım bazen havalar erken soğumaya başlayınca Eylül ayında geceleri bile yakmak zorunda kalıyoruz
Bu yıl Ekim ayında başladım gece sıcaklıkları çok düşüyor hasta olmayalım da varsın kombiler yansın 😊

Back
X