• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bi de orta kattayım
Sabah ve akşam güneşini de alıyor ev
Onlarda etkiliyor bence
20-22 derece arası gidip geliyor
Kesinlikle etkili ben de orta kattayım güneş sabah doğuştan akşam batana kadar evin içinde sıcaklık ortalama kombi yanmasa bile 22 23 derece aralığında geziyor
Işte karasal iklimde bizim burada gece gündüz sıcaklığı arasındaki fark fazla
Olsun seviyorum memleketimi 😊😍

Eklentiler

• 1000093050.webp
    1000093050.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 65
bende zemin kattayim ama bizim evde sicak oluyor:D kaynanam üst katımda ona fazla geliyor isinmiyor. bide kaynanam benim evime taşınmak istiyordu geri:D bizim evi sağlam yapmışlardi ustalar. kaynanamin evi dandik çıkmıştı duvarlarda küf oluyor hep. bizim olmuyo şükür.. o yüzden geri taşınmak istiyor :D oğlu olmaz diyor tabi sen istediğin evdesin anne dedi sustu:D

bende zemin kattayim ama bizim evde sicak oluyor:D kaynanam üst katımda ona fazla geliyor isinmiyor. bide kaynanam benim evime taşınmak istiyordu geri:D bizim evi sağlam yapmışlardi ustalar. kaynanamin evi dandik çıkmıştı duvarlarda küf oluyor hep. bizim olmuyo şükür.. o yüzden geri taşınmak istiyor :D oğlu olmaz diyor tabi sen istediğin evdesin anne dedi sustu:D
Kaynanacuğun azıcık daha ısrar ederse anne biz buradan başka eve gidelim en iyisi .
Sen de iki katı daya döşe katlar arasında ıstediğin gibi hareket et kafana göre takıl deyiverin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kaynanacuğun azıcık daha ısrar ederse anne biz buradan başka eve gidelim en iyisi .
Sen de iki katı daya döşe katlar arasında ıstediğin gibi hareket et kafana göre takıl deyiverin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
hem taşınmamizi istemiyor hemde geri taşınmak istiyor:D degişik kadindi:D
evime de giremiyor sokmuyorum hiç..
bayadir misafir almadim..
eve bakmiyor temizlemiyor diye eleştiriyordu.. sanki onu evi çok temizdi ya:D
nabim ben kendime zor bakiyorum.. oğlu saolsun susturuyor annesini..
önemli olan o.. eşim sustursun onu.:D

hem taşınmamizi istemiyor hemde geri taşınmak istiyor:D degişik kadindi:D
evime de giremiyor sokmuyorum hiç..
bayadir misafir almadim..
eve bakmiyor temizlemiyor diye eleştiriyordu.. sanki onu evi çok temizdi ya:D
nabim ben kendime zor bakiyorum.. oğlu saolsun susturuyor annesini..
önemli olan o.. eşim sustursun onu.:D
Oğluna "yıldızlı pekiyi"👏👏👏👏👏🤣🤣🤣🤣🤣

An itibariyle kitap okuma bitmiş yazılı kağıtlarını okuma sürecine girilmiştir 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20251113_115549.webp
    20251113_115549.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 58
Kız çok pahalı değiller
Alman teknolojisinde aşırı pahalı olan marka "miele"
İyi ki pahalı değiller benim aldığım makine ile 8 9 bin fark var o markalarla şimdi Grundigi de iptal edip Hoover çamaşır makinesi alıyoruz kurutma makinem Hoover neymiş ileride garanti kapsamı bilmem ne olurmuş almıyorum ulen almıyorum 3 bin daha ucuz makine olan Hoover alıyorum :KK70:

İyi ki pahalı değiller benim aldığım makine ile 8 9 bin fark var o markalarla şimdi Grundigi de iptal edip Hoover çamaşır makinesi alıyoruz kurutma makinem Hoover neymiş ileride garanti kapsamı bilmem ne olurmuş almıyorum ulen almıyorum 3 bin daha ucuz makine olan Hoover alıyorum :KK70:
Senin aldığın makina kaç tl tatlım?

Back
X