- 23 Ocak 2016
- 36.831
- 54.002
- 598
19 bin TL 9 kiloSenin aldığın makina kaç tl tatlım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 bin TL 9 kiloSenin aldığın makina kaç tl tatlım?
Çok iyi gerçekten, hayırlı olsun .19 bin TL 9 kilo
Sağol canımÇok iyi gerçekten, hayırlı olsun .![]()
Alt üst aynı marka olunca güzel duruyor ama Hoover da baya ucuz biz de Hoover aldık memnunumBenim de tüm beyaz eşyalar bosch, kurutmam hoover, onu da bosch almadığıma pişman oldum![]()
Satıcı dediğin böyle olur müşterinin caymasına fırsat vermezNasıl bir hızsa çamaşır makinesini hemen kargoya vermişler siparişin 15 dk sonrasında iptal edemedik çünkü kargoya verilmiş yahu ne ara taşıdınız yüklediniz bu ne hız![]()
Napsınlar iptaller çok oluyordurSatıcı dediğin böyle olur müşterinin caymasına fırsat vermez![]()
benim makinam da hoover gayet iyi makina. bu ikinci kurutma makinam.:)İyi ki pahalı değiller benim aldığım makine ile 8 9 bin fark var o markalarla şimdi Grundigi de iptal edip Hoover çamaşır makinesi alıyoruz kurutma makinem Hoover neymiş ileride garanti kapsamı bilmem ne olurmuş almıyorum ulen almıyorum 3 bin daha ucuz makine olan Hoover alıyorum![]()
Kız iyiyse niye ikinci makinanbenim makinam da hoover gayet iyi makina. bu ikinci kurutma makinam.:)
ilki regaldi canim bu ikinci.. regal yandi gitti 3-4 sene kullandim çöp.... eşim içini tamamen boşaltti..Kız iyiyse niye ikinci makinan![]()
Regal kötü ya eşim kayınvalideme bir kez Regal çamaşır makinesi aldı birkaç yılda bozuldu uygundu gerçiilki regaldi canim bu ikinci.. regal yandi gitti 3-4 sene kullandim çöp.... eşim içini tamamen boşaltti..öle dolu dolu süngerleşmişti
![]()
Elektrik bile bize tasarruf yapın mesajı veriyor.160 tl çikolata aldım
Mağazada elektrik yoktu bi şey alamadım yarın tekrar bakıcam![]()
El mecbur alicam ordan olmazsa başka yerdenElektrik bile bize tasarruf yapın mesajı veriyor.![]()