- 23 Ocak 2016
- 36.882
- 54.161
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profiterol çok şekerliymiş beğenmedim buradan hep alışveriş yapıyoruz söylücem bu kadar şeker olmaz yaniAbovvvvvv o daha kötü tatlı krizim var benim 48 yaşında bir ergenim ben![]()
Günaydın canım anladığım kadarıyla sitede oturuyorsunuzGünaydın kızlar bugün aidat günü sadece çöpleri alan güvenliğimiz için 1800 aidat alıyorlar söyleyecek söz yok 1800 ile beraber 5 bin harcamış oluyorum
Aboo bu ne kızGünaydın kızlar bugün aidat günü sadece çöpleri alan güvenliğimiz için 1800 aidat alıyorlar söyleyecek söz yok 1800 ile beraber 5 bin harcamış oluyorum
Sorma adı var altı boşGünaydın canım anladığım kadarıyla sitede oturuyorsunuz
Allah kolaylık versin
Tabi canım çok zoruma gidiyor vallaAboo bu ne kızkocam işe giderken eline veriyorum hatta kızıyor bazen kocama söyleyim de bak 1800 TL cepte
![]()
Allah müstakil kendinize nasip etsin inşallah kapınızı kendinizin açtığı bir evTabi canım çok zoruma gidiyor valla![]()
Amin canım çok teşekkür ederim İnşlh hepimize nasip olurAllah müstakil kendinize nasip etsin inşallah kapınızı kendinizin açtığı bir ev
Sana katılıyorum biraz dizginliyor sadeceKïzlar benim bu haftaki harcamalarım 1700 lira. Alısveris sınırlamaya başladim galiba.
Yani bunlar minimum harcamalar. İçinde ekstra hiçbir şey yok. Dikkat edilince malî bir disipline giriliyor evet ama bunun sürdürülebilirliği çok az. Asgari ùcretle geçiniyormuş gibi oluyor biraz. Yani sıkı bir rejime girmek gibi.