• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bir de qumpara uyg var orda puan birikiyor hafta iki gun basit sorular oluyor 30 sn bile sürmüyor kendi kmp ile ilgili yine kmp reklamları oluyor ondan puan geliyor fiş yüklüyorum vs vs biriken puanı Amazon çekine çeviriyorum ohhh misss

Hopi uyg da var bayağı eski o boynerle bağlantılı mesela new balance ayakkabı seviyorum kibar duruyor hopi vs birleştirip boyner uygulamasından almistim.
Hopiye de evdekilerin yediği cipsin icinden cikan beyaz şeritleri kazandirio uyg yukleyip hopi paracika çevirerek hopicik biriktirdim

Hopi uyg da var bayağı eski o boynerle bağlantılı mesela new balance ayakkabı seviyorum kibar duruyor hopi vs birleştirip boyner uygulamasından almistim.
Hopiye de evdekilerin yediği cipsin icinden cikan beyaz şeritleri kazandirio uyg yukleyip hopi paracika çevirerek hopicik biriktirdim
maşallah size, deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben de akbanklıyım ama o kadar kampanya görmedik açıkçası.

hayrını gör tatlım. ben de essence yeşil olanı kullanıyorum 260 gibi bir şeye almıştım. rimele fazla para vermeye hiç gerek yok bence hepsi aynı şeyi yapıyor ya da az biraz farklısını :)
bende essence pembesini kullaniyordum çok memnundum. güzel yapıyordu. baya bi indirmde almişim. az kalmşti.. ama ben makyaj ürünleri almadan duramam huyum bu:D
çok da seviyorum. :)

Kızlar hayırlı sabahlar 🌸

Bursa'da şuan sular kokuyor arıtıcı var ama barajlarda su kalmadığı için yer altı sularının kullanıldığı gibi söylemler geziyor evdeki arıtıcıdan doldurduğum su kokuyor hazır su almaya başlıyoruz şu dönem biraz geçene kadar bugün Korusu damacana suya üye olduk.

Yalnız çok pahalıya alıyorsun altını o tarihlerde ben gram almışım 5150 ye he dersen kredi kartıyla alayım bir sonraki ay öderim uzun vadede yatırım için avantajlı olabilir nakit para biraz daha elinde olur doğru anladıysam böyle değil mi?
Siz 22 ayar alıyorsunuz ayrıca 5700 degil maliyetim yaklaşik 700 tl jadar da banka puanı kazandım. Soyle soyleyim 24 ayar altinda hala 5000 bin tl nin ustunde degil bana maliyeti
İ

Back
X