- 26 Haziran 2024
- 42
- 62
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taksitli mi oluyor
Hayırlı olsun canım hangi rimeli kullanıyorsun merak ettimGünaydın
gecen gunlerde trendyoldan Rimel almisim
149.90
bugun baktim 449,90 olmus
yok artik dedim
iptal edecektim etmedimiyiki de etmemisim
rimelim bitmisti![]()
maşallah size, deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben de akbanklıyım ama o kadar kampanya görmedik açıkçası.Hopi uyg da var bayağı eski o boynerle bağlantılı mesela new balance ayakkabı seviyorum kibar duruyor hopi vs birleştirip boyner uygulamasından almistim.
Hopiye de evdekilerin yediği cipsin icinden cikan beyaz şeritleri kazandirio uyg yukleyip hopi paracika çevirerek hopicik biriktirdim
new well mor olan :)Hayırlı olsun canım hangi rimeli kullanıyorsun merak ettim![]()
uyguna almışsın güle güle kullannew well mor olan :)
hayrını gör tatlım. ben de essence yeşil olanı kullanıyorum 260 gibi bir şeye almıştım. rimele fazla para vermeye hiç gerek yok bence hepsi aynı şeyi yapıyor ya da az biraz farklısını :)new well mor olan :)
Merhaba, yatirimlik altina taksit olmuyor. 22 ayar grubu bilezik kolye vs ziynet grubuna taksit yapanlar var .Taksitli mi oluyor
Merhaba 149 a aldiysan ederi odur zaten . Fenoman pompalamasi olacaktır 3 al 1 ode gibi ona hazirlik fiyatını duzenlemislerdir.Günaydın
gecen gunlerde trendyoldan Rimel almisim
149.90
bugun baktim 449,90 olmus
yok artik dedim
iptal edecektim etmedimiyiki de etmemisim
rimelim bitmisti![]()
İmkanınız varsa Trendyol da Ajda bileziklere falan peşin fiyatına 3 taksit oluyor. Ahlatciya bakıyorum arada ama almak nasip olmadı daha.Taksitli mi oluyor
bende essence pembesini kullaniyordum çok memnundum. güzel yapıyordu. baya bi indirmde almişim. az kalmşti.. ama ben makyaj ürünleri almadan duramam huyum buhayrını gör tatlım. ben de essence yeşil olanı kullanıyorum 260 gibi bir şeye almıştım. rimele fazla para vermeye hiç gerek yok bence hepsi aynı şeyi yapıyor ya da az biraz farklısını :)
Yalnız çok pahalıya alıyorsun altını o tarihlerde ben gram almışım 5150 ye he dersen kredi kartıyla alayım bir sonraki ay öderim uzun vadede yatırım için avantajlı olabilir nakit para biraz daha elinde olur doğru anladıysam böyle değil mi?
HoşgeldinizBu kuzu gibi yatan puan altin alisverisinden birikti kk kesilince ustune ekleyip 1 gr alacağım insallah
Merhaba 149 a aldiysan ederi odur zaten . Fenoman pompalamasi olacaktır 3 al 1 ode gibi ona hazirlik fiyatını duzenlemisl
topiğimze hoşgeldiniz :)Merhaba 149 a aldiysan ederi odur zaten . Fenoman pompalamasi olacaktır 3 al 1 ode gibi ona hazirlik fiyatını duzenlemislerdir.
Taksit olmuyorsa sadece puan açısından mı avantajlı , internetten baktığımda hep daha pahalıMerhaba, yatirimlik altina taksit olmuyor. 22 ayar grubu bilezik kolye vs ziynet grubuna taksit yapanlar var .
Siz 22 ayar alıyorsunuz ayrıca 5700 degil maliyetim yaklaşik 700 tl jadar da banka puanı kazandım. Soyle soyleyim 24 ayar altinda hala 5000 bin tl nin ustunde degil bana maliyetiYalnız çok pahalıya alıyorsun altını o tarihlerde ben gram almışım 5150 ye he dersen kredi kartıyla alayım bir sonraki ay öderim uzun vadede yatırım için avantajlı olabilir nakit para biraz daha elinde olur doğru anladıysam böyle değil mi?