- 26 Haziran 2024
- 43
- 68
- 8
Evet online pahalı ama kuponlar ve banka puanlarıvs ile daha ucuza getiriyorum . Kupon her zaman olmuyor o gün vardı aldimTaksit olmuyorsa sadece puan açısından mı avantajlı , internetten baktığımda hep daha pahalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet online pahalı ama kuponlar ve banka puanlarıvs ile daha ucuza getiriyorum . Kupon her zaman olmuyor o gün vardı aldimTaksit olmuyorsa sadece puan açısından mı avantajlı , internetten baktığımda hep daha pahalı
Çok iyimiş, hoş geldiniz bu aradaBöyle geliyor bonuslar
Kız o fiyatlara inanma kampanyaya gireceği zaman fiyatları artırıyorlar satış taktiği bu ben de çok yaptım Kasım indirimleri diye bildirim gidecektir.Günaydın
gecen gunlerde trendyoldan Rimel almisim
149.90
bugun baktim 449,90 olmus
yok artik dedim
iptal edecektim etmedimiyiki de etmemisim
rimelim bitmisti![]()
Anladım ama o banka ile anlaşmalı olduğu için bonus veriyordur her bankaya vermezBöyle geliyor bonuslar
valla aldıktan sonra zam yapmış..Kız o fiyatlara inanma kampanyaya gireceği zaman fiyatları artırıyorlar satış taktiği bu ben de çok yaptım Kasım indirimleri diye bildirim gidecektir.
Buhar makinesinin içine mi koyuyorsungeçen gün ucucu yagi almişim bugün geldi içlerden en çok beyaz sabun olani çook sevdim... nasıl bir rahat verici ya... beyaz sabun delisiyimdir![]()
buhar makinamiz yokBuhar makinesinin içine mi koyuyorsun
Peki nasıl kullanıyorsunuzbuhar makinamiz yok![]()
Zam değil işte o yakında yine kampanya olacaktır ondan hani bomba gibi kampanya diye bahsediyorlar ya işte artıyorlar sonra indiriyorlar daha önce kaç üründe denk geldi öyle banavalla aldıktan sonra zam yapmış..
3 gün kargoya vermedi iptal etmesini bekledi galiba iptal de etmedim kargoya vermişler.
Amannn nolcak giyip disari mi cikacak sanki ? Onu kocan kullansın sen yenisini al kendineKocama aldığım bornozun kolları kısa geldi ben giymeye başladım bir bornoz daha alınacak şimdi![]()
Ne güzel ne güzel220 Terzi
300 çekirdek tatlı lokum
300 market
400 çanta aldım.
Güzel harcadım bugün![]()
buhar makinasi aldim şimdi de iyi hatirlattinizPeki nasıl kullanıyorsunuz
valla bana hangisi indirime denk gelirse hiç düşünmeden aliyorumZam değil işte o yakında yine kampanya olacaktır ondan hani bomba gibi kampanya diye bahsediyorlar ya işte artıyorlar sonra indiriyorlar daha önce kaç üründe denk geldi öyle bana
ben 2 tane kullandım buhar makinası, tıkanıyorlar, en son buhurdanlıkta buldum çözümübuhar makinasi aldim şimdi de iyi hatirlattiniz
130 tl trendyol harcandi:)