• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

IMG_6517.webp
IMG_6518.webp
IMG_6519.webp
IMG_6520.webp

Günaydın
gecen gunlerde trendyoldan Rimel almisim
149.90
bugun baktim 449,90 olmus 😂
yok artik dedim
iptal edecektim etmedim 😂😂 iyiki de etmemisim
rimelim bitmisti 🥰
Kız o fiyatlara inanma kampanyaya gireceği zaman fiyatları artırıyorlar satış taktiği bu ben de çok yaptım Kasım indirimleri diye bildirim gidecektir.

Kız o fiyatlara inanma kampanyaya gireceği zaman fiyatları artırıyorlar satış taktiği bu ben de çok yaptım Kasım indirimleri diye bildirim gidecektir.
valla aldıktan sonra zam yapmış..
3 gün kargoya vermedi iptal etmesini bekledi galiba iptal de etmedim kargoya vermişler.

valla aldıktan sonra zam yapmış..
3 gün kargoya vermedi iptal etmesini bekledi galiba iptal de etmedim kargoya vermişler.
Zam değil işte o yakında yine kampanya olacaktır ondan hani bomba gibi kampanya diye bahsediyorlar ya işte artıyorlar sonra indiriyorlar daha önce kaç üründe denk geldi öyle bana

Kocama aldığım bornozun kolları kısa geldi ben giymeye başladım bir bornoz daha alınacak şimdi 😂
Amannn nolcak giyip disari mi cikacak sanki ? Onu kocan kullansın sen yenisini al kendine
Eğer sen onunkini giyersen yeniyi ona almış olacaksın ne gerenkkk var ki?kendini odullendir napalim o da kisa kolluyu giysin 😝

Zam değil işte o yakında yine kampanya olacaktır ondan hani bomba gibi kampanya diye bahsediyorlar ya işte artıyorlar sonra indiriyorlar daha önce kaç üründe denk geldi öyle bana
valla bana hangisi indirime denk gelirse hiç düşünmeden aliyorum:D
rimelim bitmek üzereydi.:)

Back
X