• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Aaaa doğuda et ucuz diye biliyorum, niye öyle ki?
Bizde öyle biliyorduk yani biz ilcedeyz çevrede ki il ve ilçelere göre de biraz yüksek. Kafalarına göre mi bindiriyorlar nedir. Şuan ben et almıyorum en son 1 ay önce falndi galibaaa 750 di dana kuşbaşı. Şuan bilmiyorum.

doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler:)
dolunaybekler dolunaybekler nice güzel yaşlara inşallah.
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Dün annemi hastaneye götürdüm, pasaport başvurusu yaptık kızımla, akşam da kızlarla tatlı yemeye çıktık. Benim de ipin ucu kaçtı bu hafta, sadece pasaport başvurusu için 11274+1135 öğrenci olarak kızıma 1135 tl. Gerisini yazmıyorum artık.
Teşekkür ederim ❤️❤️
Günaydınnnn 🌸

Bizde öyle biliyorduk yani biz ilcedeyz çevrede ki il ve ilçelere göre de biraz yüksek. Kafalarına göre mi bindiriyorlar nedir. Şuan ben et almıyorum en son 1 ay önce falndi galibaaa 750 di dana kuşbaşı. Şuan bilmiy
Hımm, anladım, burda da aynı. Hatta bazı marketler kampyanda yapıyor, daha uyguna olduğu zamanlar da oluyor.

Kızlar kredi kartı harcamalarını harcarken yazıyoruz ya, öderken yazmayalım bence. O zaman 2 kere bildirmiş oluyoruz.
Ya da öderken bildirmek isteyen varsa, o kişi de harcarken yazmasın☘️☘️
çok doğru ben artık harcamayı yazayım kart borcu zaten kendiliğinden geliyor

Günaydın kızlar Niloyatospikk Niloyatospikk crocslar geldi, beğendim rahatlığını ilk trendyolda öylesine bi satıcıdan beyaz rengini almıştım sonra baktım kire gelmeyecek, superstep web sayfasında kemik rengi 100 tl daha pahalıya gördüm onu aldım. Classic modelini aldım. Dün harcama yapmadım
Ya hanımlar ne diyeceğim ben çok yorgun hissediyorum, dışarı çıkmak istiyorum fakat çıkmak zor geliyor. Düzenli kan tahlili oluyorum da kanım düşük çıkıyor, demir yine azalmış
Böyle demiri arttıracak tavsiyeleriniz olur mu

Günaydın kızlar Niloyatospikk Niloyatospikk crocslar geldi, beğendim rahatlığını ilk trendyolda öylesine bi satıcıdan beyaz rengini almıştım sonra baktım kire gelmeyecek, superstep web sayfasında kemik rengi 100 tl daha pahalıya gördüm onu aldım. Classic modelini aldım. Dün harcama yapmadım
Ya hanımlar ne diyeceğim ben çok yorgun hissediyorum, dışarı çıkmak istiyorum fakat çıkmak zor geliyor. Düzenli kan tahlili oluyorum da kanım düşük çıkıyor, demir yine azalmış
Böyle demiri arttıracak tavsiyeleriniz olur mu
Güle güle kullan 🌸 kayınpederimin de demiri düşük çıkıyor yeni kontrole gittik doktor folik asit vitamini yazdı düzenli kullanmasını önerdi bir kutu bitince bir ay ara ver yine başla dedi istersen bir dene pekmez iç bir de bol bol

Sabahları aç karnına tahin-limon karışımı nın da demiri artırdığı söylüyorlar.
Akşamları yatmadan 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı pekmez ve yarım limon sıkıp içebilirsiniiz.
Sakatat tarzı et ürünleri tüketirseniz de faydası olur. Dalak-ciğer.
Bir de nefes terapisi, nefes egsersizi önerebiirim. Vücuda bol oksijen girdiği için, yorgunluğa iyi geliyor.

Akşamları yatmadan 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı pekmez ve yarım limon sıkıp içebilirsiniiz.
Bir de nefes terapisi, nefes egsersizi önerebiirim. Vücuda bol oksijen girdiği için, yorgunluğa iyi geliyor.
Sürekli demir değeri düşük biri olarak ekran aldım :))

Güle güle kullan 🌸 kayınpederimin de demiri düşük çıkıyor yeni kontrole gittik doktor folik asit vitamini yazdı düzenli kullanmasını önerdi bir kutu bitince bir ay ara ver yine başla dedi istersen bir dene pekmez iç bir de bol bol
Folik asitli takviyeleri ben de kullanıyorum hatta demir de alıyorum ama artırmıyor ki :( pekmezi kullandığım dönemde belki minnak bi artış olmuştu evet ama o kadar yorgun uyanıyorum ki direkt bi demir hapı atıyorum sonra hemen kahvaltıya geçiyorum, enerciii lazım😅😅 teşekkür ederim🥰
Akşamları bu tarifeyi uygulayayım inşallah, sakatat hiç sevmem sadece kelle paça. Bakalım onu da burada güzel yapan bir yer var orada yiyebilirim
Nefes terapisini hiç düşünmemiştim çok iyi bir düşünce, tüm vücudu rahatlatıp birkaç dakika bile olsa deneyebilirim. Çok teşekkür ederim🥰

Folik asitli takviyeleri ben de kullanıyorum hatta demir de alıyorum ama artırmıyor ki :( pekmezi kullandığım dönemde belki minnak bi artış olmuştu evet ama o kadar yorgun uyanıyorum ki direkt bi demir hapı atıyorum sonra hemen kahvaltıya geçiyorum, enerciii lazım😅😅 teşekkür ederim🥰

Akşamları bu tarifeyi uygulayayım inşallah, sakatat hiç sevmem sadece kelle paça. Bakalım onu da burada güzel yapan bir yer var orada yiyebilirim
Nefes terapisini hiç düşünmemiştim çok iyi bir düşünce, tüm vücudu rahatlatıp birkaç dakika bile olsa deneyebilirim. Çok teşekkür ederim🥰
Demir hapı yemekle birlikte alınmaz ama, en az 1-2 saat arası olmalı. ben kullandığım dönemde, akşamları yatmadan alıyordum, 2 saat açlık olmuş oluyordu.

Demir eksikliği için böyle küçük tüplerde şuruplar oluyor onlardan yazmadılar mı sana annemin demirini yükseltiyordu. Enerji için supradyn tavsiye ederim.

İlave olarak da yürüyüş öneririm. Her derde deva yürüyüş en güzel ilaç.
haftada iki spor yapıyorum işten geç çıkıyorum açıkçası yürüyüşe zaman kalmıyor, yürüyüşün haftada üç hem insan bedenen hem ruhen çok iyi geldiği söyleniyor

pilates paramı verdim artık eksideyim kendimi tebrik ediyorum , o da 2,500 :cry::KK33:
Aa pilates uygunmuş ama daha geçen sene bizim bu civarda 3 bin küsür +KDV ydi ben de fitnessa gidiyorum hoca pilates zumba falan yaptırıyor sonra serbest çalışıyoruz 1200 TL ama devlete ait bir kurum

Demir eksikliği için böyle küçük tüplerde şuruplar oluyor onlardan yazmadılar mı sana annemin demirini yükseltiyordu. Enerji için supradyn tavsiye ederim.
Yok yazmadılar Niloyatospikk Niloyatospikk ocean demir takviyesi kullanıyorum doktor şimdi ikiye çıkardı dozunu, bakalım. Tavsiyen için teşekkür ederim🥰
Demir hapı yemekle birlikte alınmaz ama, en az 1-2 saat arası olmalı. ben kullandığım dönemde, akşamları yatmadan alıyordum, 2 saat açlık olmuş oluyordu.
Hmm ona dikkat etmiyordum şimdi o şekilde içeyim o zaman, çok teşekkür ederim🥰

Back
X