• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ben bu hafta aman aman bir para harcamadım kendim için 😊

ama dün okuldan gelirken yaşlı bir teyzeye bir miktar sadaka bir miktar da zekat bedeli vermeye çalıştım

Perşembe günü de bir hasta ziyaretine gittim birşeyler alıp götürdüm

Önümüzdeki günlerde yine tanıdık 1 tane genç gurbette çalışıyor arkadaşıyla birlikte ailesine ziyarete gelecekmiş duydum o genç ve arkadaşını da zekat listesine yazdım ya nasip bakalım

ama dün okuldan gelirken yaşlı bir teyzeye bir miktar sadaka bir miktar da zekat bedeli vermeye çalıştım

Önümüzdeki günlerde yine tanıdık 1 tane genç gurbette çalışıyor arkadaşıyla birlikte ailesine ziyarete gelecekmiş duydum o genç ve arkadaşını da zekat listesine yazdım ya nasip bakalım
Allah kabul etsin canım

Abla zekatı parça parça mı veriyorsun? Ben ramazan ayında tek seferde veriyordum. Parça parça verip, yıllık hesabından mı düşüyorsun?

Abla zekatı parça parça mı veriyorsun? Ben ramazan ayında tek seferde veriyordum. Parça parça verip, yıllık hesabından mı düşüyorsun?
Tatlım 2025 yılının zekatı 2025 yılının ramazan ayı içerisinde verildi inşaallah

Bu vermeye çalıştıklarım 2026 yılının ramazan ayı için şimdiden elimden geldiğince vermeye çalışıyorum. Ramazan ayı gelince elimdeki altın para döviz varlığını hesaplayıp kırkta birini zekat bedeli olarak belirliyorum
Şu anda verdiklerimi toplayıp vermem gerekenden çıkarıyorum
Hesaba göre örneğin vermem gereken zekat bedeli 30000tl ise ve bunun altında ise kalanı tamamlıyorum
30000 tl yi geçmişse verdiklerim zaten sorun olmuyor 😊

Ben de ip aldım 230 TL daha ip lazım ama kırçıllı yok

Eklentiler

• 1000094432.webp
    1000094432.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 11
Back
X