- 23 Ocak 2016
- 37.064
- 54.738
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumuşatıcı kullanmıyorum zararları sebebiyleKızlar yumuşatıcı alacağım, stoğum bitiyor, anca gelir
bende borclar var olmazsa alirimşöyle söyliyim benimde çok eksiğim var ama aldıkça yerine farklı bişey giriyor sanki sonsuz döngü resmen
Allah kabul etsin insallahBen bu hafta aman aman bir para harcamadım kendim için
ama dün okuldan gelirken yaşlı bir teyzeye bir miktar sadaka bir miktar da zekat bedeli vermeye çalıştım
Perşembe günü de bir hasta ziyaretine gittim birşeyler alıp götürdüm
Önümüzdeki günlerde yine tanıdık 1 tane genç gurbette çalışıyor arkadaşıyla birlikte ailesine ziyarete gelecekmiş duydum o genç ve arkadaşını da zekat listesine yazdım ya nasip bakalım
Bende sadece havlu carsaflara kullanıyorum kıyafetlere kullanmıyorumKızlar yumuşatıcı alacağım, stoğum bitiyor, anca gelir
Bu yıl verim çok azmis o yüzden 300₺ civarı litresiZeytinyağını kaçtan alıyorsunuz?
Hatay'da akrabalarımız dan alıyoruz. 300₺ civarı lt fiyatıNerden alıyorsun kilosu belli mi kaça
Biz de çektirdik litresi 290 TL ye geldi evet bu yıl zeytin az diyorlarBu yıl verim çok azmis o yüzden 300₺ civarı litresi
Gerçekten her yıl bu dönemde bolca bulurduk bu yıl bir sürü kişiyi aradık öyle bulabildim geçen yıl 200 den almistikBiz de çektirdik litresi 290 TL ye geldi evet bu yıl zeytin az diyorlar
Teşekkür ederimNiloyatospik bak daha ucuzu var canım, senin için kısa bir tarama yaptım trendyolda
Yok almadımAnneme yumuşatıcı aldım 200 tl , fincanları aldın mıNiloyatospikk
Bunlar görünenler daha çeyizlik fincanlarım varNiloş 2 takım fincanın varsa alma bacım![]()