- 6 Ağustos 2010
- 41.718
- 75.982
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ve aleyküm selam canımKızlar selam yarışmaya geç kaldım haftalık toplam harcamam 1200 küsür yani ne baştan ne de sondan birinciyim. Varyemez ve Ahu tebrikler canlarım . Varyemez inanılmazsın ekmek de mi almiyorsun ya da simit poğaca falan. Ya da yaşadığın yere özgü yöresel bir şey. Komando kampı disiplini içindesin. Trendyoldan hiç mi bir şeye özenmiyorsun , bu motivasyondan ben de istiyorum![]()
Maşallah ya gerçekten çok imreniyorum sanaVe aleyküm selam canım
Online giysi alışverişlerimi birkaç ay önce yaptım bitti şimdilik
Evde katmer bükme bazlama börek poğaça kek vs kendim yapıyorum
Ve fazlasını derin dondurucuya koyuyorum çıkarıp yiyorum
Buzlukta %99 sarılmış sigara böreği oluyor
Ekmekle pek aram yok
Ekmek arası kırmızı ya da beyaz etten tantuni yapacaksam ararım
Onun dışında makarna pilav yanına yemek yaparım ekmek yemem
Spor param , kart borcum (bir kısmıAhu 11 bin liralık neler aldın bu kadar merak icindeyim![]()
Çok güzel bir yemek ve mutfak kültürü edinmişsin Varyemez başarilarinin devamını dilerim canımVe aleyküm selam canım
Ekmekle pek aram yok
Aldiklarin bereketli olsun canim iyi günlerde kullan sefan olsunSpor param , kart borcum (bir kısmı) ondan sonra kitap , giyim vs ne ararsan var
![]()
Allah razı olsun canım benimMaşallah ya gerçekten çok imreniyorum sana
İnşallah ben de bu seviyeye gelmek istiyorum. Hem maddi olarak hem de dışarda artık bi kahve içmeye bile çekinir duruma geldik. Yemek yiyebilmek lüks ve korkutucu oldu
Her şeyi evde yapmak ne yediğini bilmek büyük nimet.![]()
Mutfak işleri benim için adeta hobi gibiÇok güzel bir yemek ve mutfak kültürü edinmişsin Varyemez başarilarinin devamını dilerim canım![]()
Eveeettt kızlar, bir haftamız daha bitti ve harcamalar toplandı. Bu haftaki verilerimiz:
Ahuu14 11100₺
Niloyatospikk 7636₺
albatroza 3545₺
dolunaybekler 3044₺
@Rprnn 1180₺
Varyemez 125₺
Veeee haftanın birincisiVaryemez
Tebrikler abla, haftaya bol birikimli az harcamalarımız olsun inşallah
![]()
Ya ben etiket yapmamıştım sanırımEveeettt kızlar, bir haftamız daha bitti ve harcamalar toplandı. Bu haftaki verilerimiz:
Ahuu14 11100₺
Niloyatospikk 7636₺
albatroza 3545₺
dolunaybekler 3044₺
@Rprnn 1180₺
Varyemez 125₺
Veeee haftanın birincisiVaryemez
Tebrikler abla, haftaya bol birikimli az harcamalarımız olsun inşallah
![]()
Ay ben hiç buzluk stoğu yapamıyorum ya yapsam diyeti bozup kendimiz yiyoruz hepVe aleyküm selam canım
Ekmekle pek aram yok
Bunların hepsi ihtiyaç olan şeyler harca canım boşver sen bunlarıSpor param , kart borcum (bir kısmı) ondan sonra kitap , giyim vs ne ararsan var
![]()
Çok güzel yaparımAy ben hiç buzluk stoğu yapamıyorum ya yapsam diyeti bozup kendimiz yiyoruz hep
Yoğurt yaptım biraz da içmek için ayırdımVaryemez merhaba , tebrik ediyorum. Bu kisitli harcamanın içerisinde 5 kg sütü nasıl değerlendirdiniz acaba? Yogurt , sutlac hatta korkarım ki peynir yaptin
![]()
Aynı aşka bende tutulmam lazım bir misafir gelince aniden elim ayağıma dolanıyorÇok güzel yaparım
Derin dondurucuyla resmen aşk yaşıyorum![]()