- 6 Ağustos 2010
- 41.716
- 75.968
- 1.123
Çok teşekkür ederim canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benim
Sen de öğretmen miydin canım ?Gunaydin
acilisini ben yapayim
Varyemez basta ataturk olmak uzere tum ogretmenlerin Öğretmenler gunumuz kutlu olsun
![]()
Çok teşekkür ederim kızlarGünaydınnn hanımlar![]()
Varyemez öğretmenler günün kutlu olsun
![]()
Bütün öğretmen arkadaşların gününü kutlarım![]()
hayır degilim canim:)Sen de öğretmen miydin canım ?
Merhaba bende kurutma hoveer aldım henüz kurulum yapılmadı ama yorumlari okudum cekme küçülme oluyurmus siz genelde hangi programi kullanıyorsunuz.Alt üst aynı marka olunca güzel duruyor ama Hoover da baya ucuz biz de Hoover aldık memnunum
Ben tam programların hepsini bilmiyorum ama çoraplar çekiyor atmıyorum çoraplarıMerhaba bende kurutma hoveer aldım henüz kurulum yapılmadı ama yorumlari okudum cekme küçülme oluyurmus siz genelde hangi programi kullanıyorsunuz.
Tarifini verir misin ay çok severim tahin fotosunu da merak ettimCeviz bile kırmıyorsun diyen kocama tahinli çıtır rulolardan yapayım bari dedim![]()
Yapıyorum bitince fotoğrafını atarım ben göz kararı bir tabağa ceviz bir tabağa tahin bir tabağa yağ bir tabağa da şeker koyuyorum 2 yufkayı üst üste koyuyorum yağlıyorum hepsinden serpiyorum üzerine sarıp dilimliyorum.Tarifini verir misin ay çok severim tahin fotosunu da merak ettim
Çok teşekkür ederim canımVaryemez , kıymetinizin bir gün değil her gün bilinmesi dileğiyle öğretmenler gününüzü kutlarım. Emek en yüce değerdir. Emekleriniz ve kattığınız değer, çabanız için teşekkür ederiz![]()