• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızlar bu hafta temizlikçi çağırıp tüm evi dip Bucak temizletip aonrasimda tüm vaktimi kendime ve hobilerime ayiracağm . Öncesinde biraz da buzluk stoğu yapacağım pasta börek daha çok diyete uygun şeyler yemeklik düşünüyorum. Fikri olan var mı neler yapılabilir

Çubuklu oda kokusu alasım var, kampanya da varmış 5 al 4 öde. Bunlarl hep para tuzağı işte. Daha neler neler alasım var🫢

Eklentiler

• 1000015848.webp
    1000015848.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 13
Tarifi nasıl bana da yollar misin buzluğa atılıyor mu 😂
Evet buzluğa atılıyor attım baklavalık yufka alıyorsun 2 tane yufkayı üst üste koyup yağlıyorsun istediğin yağı kullan sonra üzerine tahin gezdir biraz ceviz biraz da toz şeker serp dür dilimle fırına ver çıkarınca da pudra şekeri serp buzluğa koyacaksan pudra şekeri serpme

Evet buzluğa atılıyor attım baklavalık yufka alıyorsun 2 tane yufkayı üst üste koyup yağlıyorsun istediğin yağı kullan sonra üzerine tahin gezdir biraz ceviz biraz da toz şeker serp dür dilimle fırına ver çıkarınca da pudra şekeri serp buzluğa koyacaksan pudra şekeri serpme
Çiğden de atılır mı

Kızlar bu hafta temizlikçi çağırıp tüm evi dip Bucak temizletip aonrasimda tüm vaktimi kendime ve hobilerime ayiracağm . Öncesinde biraz da buzluk stoğu yapacağım pasta börek daha çok diyete uygun şeyler yemeklik düşünüyorum. Fikri olan var mı neler yapılabilir
Diyetlik buzluğa neler atılır ben de fikirleri olanları dinleyebilirim spora gidiyorum ama diyetle hiç alakam kalmadı😑

Back
X