- 2 Temmuz 2024
- 4.716
- 10.231
- 128
Citirligi gitmiyor mu öyleBilmiyorum ki ben hep pişirip atıyorum çıkarınca pişirmekle uğraşmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Citirligi gitmiyor mu öyleBilmiyorum ki ben hep pişirip atıyorum çıkarınca pişirmekle uğraşmıyorum
Haşlanmış brokoli falanDiyetlik buzluğa neler atılır ben de fikirleri olanları dinleyebilirim spora gidiyorum ama diyetle hiç alakam kalmadı![]()
Koskoca haftada 125₺ harcadınız efendim estağfurullahBugün para harcadım mı sizce ?![]()
Hayır gitmiyorCitirligi gitmiyor mu öyle
Bende deneyeyim bakayım bir ara teşekkür ederim ellerine sağlıkHayır gitmiyor
Bu hafta kendimi zorlayacağım bakalım nasıl olacakAa neler duyuyorum ben maşallah![]()
![]()
ben de buzluğumu daha efektif kullanmak istiyorum bence beyin fırtınası yaparsak hepimiz başarabiliriz
bu yulaflı kurabiye, çikolata azaltılabilir
Denemedim ama ferhat şefin iyi oluyor tarifleri
Sonra çiğ köfte atılabilir buzluğa, oses vb markaların hep palm yağı var içinde, bir ara içindekileri okumuştum sinir olmuştum
Başka fikirler de gelirse zenginlik sağlamış oluruz![]()
ben de buzluğumu daha efektif kullanmak istiyorum bence beyin fırtınası yaparsak hepimiz başarabiliriz
bu yulaflı kurabiye, çikolata azaltılabilir
Denemedim ama ferhat şefin iyi oluyor tarifleri
Sonra çiğ köfte atılabilir buzluğa, oses vb markaların hep palm yağı var içinde, bir ara içindekileri okumuştum sinir olmuştum
Başka fikirler de gelirse zenginlik sağlamış oluruz![]()
Harika olur bence. Dereotlu poğaçayı mayalı hamurdan mı mayasız hamurdan mı yapacaksın canım? Bende de dereotu var öyle yitip gidecek bir şey yapmazsamHadi gelin bir buzluk listesi yapıp hepimiz dolduralım donduruculari dereotum var evde onu dereotlu poğaça yapıp atsam mi diye düşünüyorum bir çeşit hazırda olur![]()
Bence çiğköfte harikulade olur ama tarifi önemli. Oktay ustadan yapmıştım çok acı yoğun gelmişti bana tadı, başka tariflerden hangisi güzel olur ki acabaBen bu kurabiyeyi denedim gerçekten efsane oluyor kuru meyve de koymustum içine ama buzluğa hiç kalmadı miktarı çok az çıkıyor. Çiğ köfte evde yapıp atılırsa nasıl olur acaba hazırlar hiç ama hiç güvenilir değil
Evde kıymadan döner tarifi viral olmuş bu aralar, hiç haberim yoktu. Tadı güzelse neden olmasın![]()
Benim de dereotu var tarif lazım hadi yapalım kabartma tozlu olanlar kolay oluyorHadi gelin bir buzluk listesi yapıp hepimiz dolduralım donduruculari dereotum var evde onu dereotlu poğaça yapıp atsam mi diye düşünüyorum bir çeşit hazırda olur![]()
dene kızz eksik kalma tabii kiBunu bende çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyeceğimo kadar çok videosuna denk geldim o kadar çok kişi yapmış ki eksik kalmamaliyim
![]()
ellerine sağlık çok güzel görünüyorBugün buzluğa tahinli çıtır ruloların yarısını plastik ambalaja koyup attım.
Su hazır çiğ köfte yap setleri var ya bende ondan denedim bir kez aşırı baharatlı olduHarika olur bence. Dereotlu poğaçayı mayalı hamurdan mı mayasız hamurdan mı yapacaksın canım? Bende de dereotu var öyle yitip gidecek bir şey yapmazsam
Bence çiğköfte harikulade olur ama tarifi önemli. Oktay ustadan yapmıştım çok acı yoğun gelmişti bana tadı, başka tariflerden hangisi güzel olur ki acaba
Kabartma tozlu yapiyorum onu hiç bayatlamiyor tarif atayım mi yapmak istersen. Çok kurtarıcı ve lezzetli oluyor o yaHarika olur bence. Dereotlu poğaçayı mayalı hamurdan mı mayasız hamurdan mı yapacaksın canım? Bende de dereotu var öyle yitip gidecek bir şey yapmazsam
Bence çiğköfte harikulade olur ama tarifi önemli. Oktay ustadan yapmıştım çok acı yoğun gelmişti bana tadı, başka tariflerden hangisi güzel olur ki acaba
Bende kabartma tozlu yapiyorumBenim de dereotu var tarif lazım hadi yapalım kabartma tozlu olanlar kolay oluyor