• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızlar demir eksikliği için limon tahin kim söylediyse allah razı olsun üç günüdr yapıyorum çok iyi geliyor ve üstelik çok tok tutuyor , ikinci olarak bahsetmek istedğim dün instagramda yılbaşına kadar harcamıyorum gün 1 şeklinde bir video vardı çok ilham verdi ben zira trenyolda hep alacak bişey bulurum, bunu bende yapmak istiyorum. yeme içme vs hariç alışverişten bahsediyor, ayrıca evde olanları bitirmek çok daha mantıklı bunu yapcagım :KK9:

Kızlar demir eksikliği için limon tahin kim söylediyse allah razı olsun üç günüdr yapıyorum çok iyi geliyor ve üstelik çok tok tutuyor , ikinci olarak bahsetmek istedğim dün instagramda yılbaşına kadar harcamıyorum gün 1 şeklinde bir video vardı çok ilham verdi ben zira trenyolda hep alacak bişey bulurum, bunu bende yapmak istiyorum. yeme içme vs hariç alışverişten bahsediyor, ayrıca evde olanları bitirmek çok daha mantıklı bunu yapcagım :KK9:
Ben memleketteyken eşim eve hiç bişey almamış hâlâ da birçok şey var yiyecek sen boşuna alışveriş yapıyorsun diyor.. gerçekten stoğu bitirsek bayağı gider

Bende duramıyorum ya ihtiyaç değilse bile önüme çıkıyor aliyorim. Şuan baza altim düzenli mesela ama ben düzenleyici hurç almak istiyorum yine de

Ben söylemiştim, çok mutlu oldum, şifanız daim olsun inşallah. Tahinin tok tutucu özelliği var.

Ben şunlari çok beğeniyorum ama çok değer kaybediyor bir setim var bu tarz biraz eski moda kaldı

Eklentiler

• 1000095506.webp
    1000095506.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 12
Ben şunlari çok beğeniyorum ama çok değer kaybediyor bir setim var bu tarz biraz eski moda kaldı
Niloya ben de onları çok beğeniyorum 8 ayar olanları varmış hem 22 ayara göre çok ucuz hem de yatırım için değil de aksesuar için almak istiyorum ben de. hem bileklik hem de boyun zinciri minik bir nazarr boncuğu ile falan çok hoş duruyor , müsait bir gün çikip kuyumcuları dolaşicam

Güzel bende seviyorum bunları alacaksan ve sürekli elimde olsun dersen içi dolu olanlardan al kesinlikle boş olursa zamanla hepsi paramparça olur elini çizmeye baslar. Buna benzer ucuz birşey almıştım 14 ayar maf etmişti beni hemen geri sattım mecbur, şuan kullandığım biraz benzer 7 24 elimde eğilme bükülme olmuyor 22 ayar.

Niloya ben de onları çok beğeniyorum 8 ayar olanları varmış hem 22 ayara göre çok ucuz hem de yatırım için değil de aksesuar için almak istiyorum ben de. hem bileklik hem de boyun zinciri minik bir nazarr boncuğu ile falan çok hoş duruyor , müsait bir gün çikip kuyumcuları dolaşicam
8 ayar kararıyor diye biliyorum. Onun yerine Çelik al daha mantıklı bence.

Back
X