- 20 Mayıs 2024
- 1.895
- 9.904
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne güzel yağmur yağıyor demek çok özlüyoruz Bursa'da doğru dürüst yağmur yağmıyor sular çok azaldı geçen yıl bu ayda Uludağda kar vardı Allah'ım yine güzel güzel yağsaGünaydın kızlar,
Yağmurlu bir sabahtan, karanlık bir hava var bugün burda.
asena kızılarslanBB krem indirimdeydi yorumları okudum herkes çok memnun 3 tane aldım indirimle 347 lira ödedim
Fırın :70 lira
Sigara : 90 lira
25 Kasım toplam 517 lira harcadım.![]()
kahve fincanınız çok tatlışmış.Günaydın kızlarkahvemi yaptım uykum biraz açılsın diye dışarısı soğuk battaniyeye sarılıp kitap okuma günü gibi
İnşallah yağar canım.Yaa ne güzel yağmur yağıyor demek çok özlüyoruz Bursa'da doğru dürüst yağmur yağmıyor sular çok azaldı geçen yıl bu ayda Uludağda kar vardı Allah'ım yine güzel güzel yağsa
22 ayar dicektiniz herhalde, epey düşündüm, nasıl oluyor diyeİnsanlık için küçük benim için büyük
22 gr 0.25 gram aldım 1400 tl
123 tl market harcaması
Ayyy heyecandan elim ayağım dolaşmış22 ayar dicektiniz herhalde, epey düşündüm, nasıl oluyor diyebereketli olsun
Bereketli olsun canımİnsanlık için küçük benim için büyük
123 tl market harcaması
Heyecanla bekliyorum pazarıBugün insanlık için küçük benim için büyük bir harcama yaptım![]()
Şükürler olsun YarabbiiiiBugün insanlık için küçük benim için büyük bir harcama yaptım![]()
Şükürler olsun bereketli olsun canımİnsanlık için küçük benim için büyük
123 tl market harcaması
Teşekkür ederimmm aminŞükürler olsun bereketli olsun canım![]()