• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

İyi günler aranıza yeni katıldım ekonomi boyutundaki sohbet konuşmanız çok güzel lütfen beni de dahil edin ama ben bu uygulamayı daha önce hiç kullanılmadım nasıl işleyeceğinide bilmiyorum
Hoş geldiniz, harcamalarınmızı ve birikimlerimizi paylasiyoruz yapabildiğimiz kadar. Gün içinde müsait olunca yazışıyoruz

Evet devir ekonomi devri 🤭siz neler yapıyorsunuz ekonomi ile ilgili harcamalarınız nasıl biraz bahsedebilirsiniz.
Ufak tefek de Birikim yapmak istiyorum ev yönetimi konusunda da harcamalar konusunda da birbirimize fikir alışverişinde bulunmak bunları okumak bile mutlu ediyor beni

Ufak tefek de Birikim yapmak istiyorum ev yönetimi konusunda da harcamalar konusunda da birbirimize fikir alışverişinde bulunmak bunları okumak bile mutlu ediyor beni
Evet mesela bu hafta Bimde koli yumurtanın 100 TL olduğunu burada öğrendim 🤭evde şuan 40 tane falan yımırta oldu

Evet devir ekonomi devri 🤭siz neler yapıyorsunuz ekonomi ile ilgili harcamalarınız nasıl biraz bahsedebilirsiniz.
Aşırı savurgan da değilim aşırı cimriligide sevmem Ufak tefek mutfak masrafından kısmak istiyorum Damlaya damlaya göl olur derler misali bunu biraz geç anladım daha doğrusu evlendikten sonra anladim evlenmeden önce bunların hesabını bile bilmezdim ☺️

Aşırı savurgan da değilim aşırı cimriligide sevmem Ufak tefek mutfak masrafından kısmak istiyorum Damlaya damlaya göl olur derler misali bunu biraz geç anladım daha doğrusu evlendikten sonra anladim evlenmeden önce bunların hesabını bile bilmezdim ☺️
Hoşgeldinizz💕💕 Birikim amaçlı açtım konuyu ama daha çok mu harcıyorum anlamadım 😂

Back
X