- 23 Ocak 2016
- 37.253
- 55.383
- 598
Sanki çok yaşlısın daBen de bir kaç ay önce kahverengi çanta almıştım ama şimdi bakıyorum da çok genç işi sanki birkaç defa taktım duruyor öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki çok yaşlısın daBen de bir kaç ay önce kahverengi çanta almıştım ama şimdi bakıyorum da çok genç işi sanki birkaç defa taktım duruyor öyle
Ben bunlardan yani minik çanta çok özensem de kullanamıyorum bol gözlü olacak ya da büyük olacak içine su şişesi girecek ıvır zıvır çok koyarım bir de çapraz askılı olacakBen de bunu almıştım sanki üniversiteli![]()
İyi günlerde kullan canım, alıntı yapamamisim, spor şık yorumumu sana yapmıştım. Çok güzel bir çantaBunu aldım![]()
İyi günler aranıza yeni katıldım ekonomi boyutundaki sohbet konuşmanız çok güzel lütfen beni de dahil edin ama ben bu uygulamayı daha önce hiç kullanılmadım nasıl işleyeceğinide bilmiyorum
Sizi hemen şefimize aktarıyorumTakip falan mı etmek gerekiyor
Mesaj yazdığınız için zaten size bildirim gelir.Takip falan mı etmek gerekiyor
Hoş geldiniz, harcamalarınmızı ve birikimlerimizi paylasiyoruz yapabildiğimiz kadar. Gün içinde müsait olunca yazışıyoruzİyi günler aranıza yeni katıldım ekonomi boyutundaki sohbet konuşmanız çok güzel lütfen beni de dahil edin ama ben bu uygulamayı daha önce hiç kullanılmadım nasıl işleyeceğinide bilmiyorum
Evet devir ekonomi devriÇok teşekkür ediyorum valla çok hoşuma gitti böyle burdan ekonomi konusu![]()
Tamamdır teşekkür ederimHoş geldiniz, harcamalarınmızı ve birikimlerimizi paylasiyoruz yapabildiğimiz kadar. Gün içinde müsait olunca yazışıyoruz
Hoş buldumTamamdır teşekkür ederim![]()
Ufak tefek de Birikim yapmak istiyorum ev yönetimi konusunda da harcamalar konusunda da birbirimize fikir alışverişinde bulunmak bunları okumak bile mutlu ediyor beniEvet devir ekonomi devrisiz neler yapıyorsunuz ekonomi ile ilgili harcamalarınız nasıl biraz bahsedebilirsiniz.
Evet mesela bu hafta Bimde koli yumurtanın 100 TL olduğunu burada öğrendimUfak tefek de Birikim yapmak istiyorum ev yönetimi konusunda da harcamalar konusunda da birbirimize fikir alışverişinde bulunmak bunları okumak bile mutlu ediyor beni
Aşırı savurgan da değilim aşırı cimriligide sevmem Ufak tefek mutfak masrafından kısmak istiyorum Damlaya damlaya göl olur derler misali bunu biraz geç anladım daha doğrusu evlendikten sonra anladim evlenmeden önce bunların hesabını bile bilmezdimEvet devir ekonomi devrisiz neler yapıyorsunuz ekonomi ile ilgili harcamalarınız nasıl biraz bahsedebilirsiniz.
AA çok iyiymiş yaa SüperEvet mesela bu hafta Bimde koli yumurtanın 100 TL olduğunu burada öğrendimevde şuan 40 tane falan yımırta oldu
HoşgeldinizzAşırı savurgan da değilim aşırı cimriligide sevmem Ufak tefek mutfak masrafından kısmak istiyorum Damlaya damlaya göl olur derler misali bunu biraz geç anladım daha doğrusu evlendikten sonra anladim evlenmeden önce bunların hesabını bile bilmezdim![]()
HahahaHoşgeldinizzBirikim amaçlı açtım konuyu ama daha çok mu harcıyorum anlamadım
![]()
Pazara kadar sık dişiniBize uydular sonunda bu hafta güzel harcadı çoğubenim de pantolon almam lazım kot pantolon kardeşiminkileri giyiyorum şu hafta geçsin mi bekleyim mi bilmem
Evetttt