- 13 Ağustos 2017
- 132
- 458
- 103
- 49
Baya yükselmiş, ben de 1 tane cumhuriyet altını alayım diyordum ama tam elime para geçti altın yükseldiEvet yükseldi gün 24 ayar gram 5860 22 ayar gram 5420 di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya yükselmiş, ben de 1 tane cumhuriyet altını alayım diyordum ama tam elime para geçti altın yükseldiEvet yükseldi gün 24 ayar gram 5860 22 ayar gram 5420 di
Almadım canım, beklemedeyim hayırlısı olsun nasip bakalımVaryemez altın aldın mı, geçen haftadan bu yana düşmedi hiç altın fiyatları, hatta biraz yükseldi. Beklemede mısın?
Baya yükselmiş, ben de 1 tane cumhuriyet altını alayım diyordum ama tam elime para geçti altın yükseldi![]()
Öyle olur hepBaya yükselmiş, ben de 1 tane cumhuriyet altını alayım diyordum ama tam elime para geçti altın yükseldi![]()
Almadım canım, beklemedeyim hayırlısı olsun nasip bakalım![]()
Çanta aldım canım fincan burada pahalı buradan pek almıyorumÇantalar çok şık, fincanlar da güsel ama pahalı çanta alsaydın keşke, aldıklarını atar mısın merak ettim![]()
5420 ise düşmüş ben 5500 den yaptımEvet yükseldi gün 24 ayar gram 5860 22 ayar gram 5420 di
Bunu aldım canım başka bir şey almadımÇantalar çok şık, fincanlar da güsel ama pahalı çanta alsaydın keşke, aldıklarını atar mısın merak ettim![]()
Güle güle kullan canımBunu aldım canım başka bir şey almadım
Çok hoş, çok şık, güzel günlerde kullanBunu aldım canım başka bir şey almadım
Güle güle kullan canım![]()
Çok hoş, çok şık, güzel günlerde kullan![]()
HAdı ya iyi o zaman.5420 ise düşmüş ben 5500 den yaptım
Güle güle kullan arkadaşımBunu aldım canım başka bir şey almadım
Yaşın kaç kiBen de bir kaç ay önce kahverengi çanta almıştım ama şimdi bakıyorum da çok genç işi sanki birkaç defa taktım duruyor öyle
Her yıl değişiyorYaşın kaç ki

Orası öyle bu yıl kaç?Her yıl değişiyor![]()
Çok güzel, güle güle kullanın canım
Hehehehhehe hak etmen lazım sayın niloyatospikkYarın doğum günüm beni 1.yapın![]()
Çok beğendim çantayı çok kullanışlı, güle güle kullan canımBunu aldım canım başka bir şey almadım