- 6 Ağustos 2010
- 41.815
- 76.381
- 1.123
Dahası afiyet bal şeker olsun canımEn sevdiğim şeyleri saydın daha ne olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahası afiyet bal şeker olsun canımEn sevdiğim şeyleri saydın daha ne olsun![]()
Dimi 11 den 3 küsüre hafta içi zorladım ama elim sürekli Trendyol gitti vazgeçtim amaHarikasın inan ki gelişme var![]()
İyi geceler canımIyigeceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar
Nasipse yarın görüşmek dileğiyle...![]()
Oh maşallah ellerine sağlıkKalk kendine ekmek yap dedim ,nasılsa un var yağ var ne duruyorsun katmer ve lavaş (biz şibit deriz) yap
Bugün nasipse para harcamıyacaksın ayrıca unu yağı zamanında para verdin aldın
Kendi kendime epey birşeyler dedim![]()
Eline sağlıkKalk kendine ekmek yap dedim ,nasılsa un var yağ var ne duruyorsun katmer ve lavaş (biz şibit deriz) yap
Bugün nasipse para harcamıyacaksın ayrıca unu yağı zamanında para verdin aldın
Kendi kendime epey birşeyler dedim![]()
Oh maşallah ellerine sağlıkafiyet olsun
![]()
Allah razı olsun kızlar yakın olsaydık iyiydi bir kahvaltı sofrası kurardık miss gibi çay ile başına geçerdikEline sağlıkkatmer deyince artık aklıma hep sen geliyorsun
![]()
Muhteşem olurdu bende yemeklerden ziyade kahvaltıya özenenlerdenimAllah razı olsun kızlar yakın olsaydık iyiydi bir kahvaltı sofrası kurardık miss gibi çay ile başına geçerdik![]()
Teyzemin ellerinden öperim canımMuhteşem olurdu bende yemeklerden ziyade kahvaltıya özenenlerdenim
Bi heves kalktım katmer yapmaya un yokmuşsabah poğaça yapmış annem son unla
![]()
Üfff muhteşemTeyzemin ellerinden öperim canım
Nasip değilmiş hayırlısı olsun
Ben her türlü sofrayı severim
Bugün lavaşların arasına köfte domates soğan koyup dürüm yapasım var ayranla![]()