• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Şu çantaya aşık oldum resmen ama bir sürü çantam var ihtiyaç değil yani. Ama fiyatı da ucuz zaten 347 lira. Ayyy yine bir alışveriş canavarı oluştu icimde bugün. Her şeyi ama her şeyi almak istiyorum😤

Eklentiler

• 1000016335.webp
    1000016335.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 61
Şu çantaya aşık oldum resmen ama bir sürü çantam var ihtiyaç değil yani. Ama fiyatı da ucuz zaten 347 lira. Ayyy yine bir alışveriş canavarı oluştu icimde bugün. Her şeyi ama her şeyi almak istiyorum😤
Ben de şunu beğendim
Ben portföy çanta kullanıyorum
Askılarını çıkarınca bu da o şekil kullanılır

1450 tl

Istek mı ihtiyaç mı diye sordum kendime
Tamamen istek 🤣🤣🤣🤣
o kadar çantanın içinde sadece 1 tane kullanıyorum
Diğerleri eskisin ihtiyaç olursa alırım

Eklentiler

• Screenshot_20251130-185209_Instagram.webp
    Screenshot_20251130-185209_Instagram.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20251130-185155_Instagram.webp
    Screenshot_20251130-185155_Instagram.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 60
Ben de şunu beğendim
Ben portföy çanta kullanıyorum
Askılarını çıkarınca bu da o şekil kullanılır

1450 tl

Istek mı ihtiyaç mı diye sordum kendime
Tamamen istek 🤣🤣🤣🤣
o kadar çantanın içinde sadece 1 tane kullanıyorum
Diğerleri eskisin ihtiyaç olursa alırım
Çok güzelmiş Varyemez ama dediğin gibi bir sürü çantamız var. Ben bin tl bin üstünde pek çanta almışlığım yok gerçi.ucuz alıp çesit çeşit alıyorum. Eskidikçe yeni modellerden alıyorum çok hoşuma gidiyor çanta almak. Ama sen okulda takarsın çeşitlilik iyi olur senin için.

Çok güzelmiş Varyemez ama dediğin gibi bir sürü çantamız var. Ben bin tl bin üstünde pek çanta almışlığım yok gerçi.ucuz alıp çesit çeşit alıyorum. Eskidikçe yeni modellerden alıyorum çok hoşuma gidiyor çanta almak. Ama sen okulda takarsın çeşitlilik iyi olur senin için.
Yaklaşık 15 senedir omuzdan çanta kullanmıyorum eskiden mecburen kullanırdım araba aldıktan sonra elde taşınır portföy çanta kullanıyorum yok demeyecek kadar
Şükür omuz ağrılarımdan kurtuldum

Yaklaşık 15 senedir omuzdan çanta kullanmıyorum eskiden mecburen kullanırdım araba aldıktan sonra elde taşınır portföy çanta kullanıyorum yok demeyecek kadar
Şükür omuz ağrılarımdan kurtuldum
İlahi Varyemez, okulda şöyle havalı havalı arabadan inerken bir elinle arabanın kapısını kapatıp diğer elinle savurtarak omuz çantasini omzuna takip elinde kitaplar ve dosyalarla okul bahçesine havalı bir giriş yapsan mük. olur.😎🌟🌟 İçeri girene kadar omzun ağrımaz yani

Benimde çantalar hep küçük bu tarz geniş bir çantaya ihtiyacım var. En son 1 hafta önce aldım çanta küçücük ama çok güzel 😂😂 Aralık ayının ortalarında belki alırım bu genişlerden. Bu da çok güzelmiş beğendim 🥰

İlahi Varyemez, okulda şöyle havalı havalı arabadan inerken bir elinle arabanın kapısını kapatıp diğer elinle savurtarak omuz çantasini omzuna takip elinde kitaplar ve dosyalarla okul bahçesine havalı bir giriş yapsan mük. olur.😎🌟🌟 İçeri girene kadar omzun ağrımaz yani
Bu fikrim sevdim 😍😍😍

Çık aklımdannnnnn çanta fikri çık 🤣🤣🤣🤣🤣

Merhaba hanımlarrr, harcayanların daha çok harcadığı, harcamayanların hiç harcamadığı bir haftanın daha sonuna geldik. Bakalım sonuçlar nasıl:
albatroza albatroza 6677₺
Niloyatospikk Niloyatospikk 5043₺
Ahuu14 Ahuu14 3650₺
Rprnn Rprnn 3350₺
espressoc espressoc 3282₺
E eftelyahale 2626₺
P prensesver 1678₺
dolunaybekler dolunaybekler 435₺
Varyemez Varyemez 161₺

Veee haftanın kazananı, gönüllerin şampiyonu Varyemez Varyemez 🎊🎊💐💕🎊🎀🎈☘️
Tebrikler abla, idolümüzsün😁💕💕💕💕😊
Yeni haftamız bol birikimli olsun inşallah🤲🎉🎉🤲
Seni de tebrik ediyoruz bu hafta bizi kurtardın sondan birinci olmaktan 😂😂 kesene bereket canımm albatroza albatroza

Merhaba hanımlarrr, harcayanların daha çok harcadığı, harcamayanların hiç harcamadığı bir haftanın daha sonuna geldik. Bakalım sonuçlar nasıl:
albatroza albatroza 6677₺
Niloyatospikk Niloyatospikk 5043₺
Ahuu14 Ahuu14 3650₺
Rprnn Rprnn 3350₺
espressoc espressoc 3282₺
E eftelyahale 2626₺
P prensesver 1678₺
dolunaybekler dolunaybekler 435₺
Varyemez Varyemez 161₺

Veee haftanın kazananı, gönüllerin şampiyonu Varyemez Varyemez 🎊🎊💐💕🎊🎀🎈☘️
Tebrikler abla, idolümüzsün😁💕💕💕💕😊
Yeni haftamız bol birikimli olsun inşallah🤲🎉🎉🤲
Öhöm öhöm bu güzel ödülü bana sizler hediye ettiniz aslında sizler için kaldırıyorum :sampiyon:
iyiki varsınız kızlar :KK68::KK68::KK68:

Herkese benden pasta ve kahve 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Afiyet olsun canlarım 😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺

Veee tabi ki bol indirimli, bol tuzaklı kasım ayımızın da sonuçları şu şekilde:
Niloyatospikk Niloyatospikk 33028₺
Rprnn Rprnn 29500₺
albatroza albatroza 22588₺
espressoc espressoc 20471₺
P prensesver 16987₺
E eftelyahale 15023₺
Varyemez Varyemez 12491₺
dolunaybekler dolunaybekler 11739₺

Veee ay şampiyonumuz dolunaybekler dolunaybekler 🎊🎊💐💐🎊🎉🎀💐💕☘️
Tebrikler canım.💐💐💕💕☘️ Önümüzdeki ay, yılın son ayı, bakalım kimler harcayacak, kimler biriktirecek💐💐💕☘️
Ayyyy Nobel ödülü almış gibi hissettim kendimi 😂
Çok mutlu oldum bu başarı hepimizin 😂💃💃😂😂😍😍

Back
X