- 13 Ağustos 2017
- 138
- 474
- 103
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şunu beğendimŞu çantaya aşık oldum resmen ama bir sürü çantam var ihtiyaç değil yani. Ama fiyatı da ucuz zaten 347 lira. Ayyy yine bir alışveriş canavarı oluştu icimde bugün. Her şeyi ama her şeyi almak istiyorum![]()
Çok güzelmiş Varyemez ama dediğin gibi bir sürü çantamız var. Ben bin tl bin üstünde pek çanta almışlığım yok gerçi.ucuz alıp çesit çeşit alıyorum. Eskidikçe yeni modellerden alıyorum çok hoşuma gidiyor çanta almak. Ama sen okulda takarsın çeşitlilik iyi olur senin için.Ben de şunu beğendim
Ben portföy çanta kullanıyorum
Askılarını çıkarınca bu da o şekil kullanılır
1450 tl
Istek mı ihtiyaç mı diye sordum kendime
Tamamen istek
o kadar çantanın içinde sadece 1 tane kullanıyorum
Diğerleri eskisin ihtiyaç olursa alırım
Yaklaşık 15 senedir omuzdan çanta kullanmıyorum eskiden mecburen kullanırdım araba aldıktan sonra elde taşınır portföy çanta kullanıyorum yok demeyecek kadarÇok güzelmiş Varyemez ama dediğin gibi bir sürü çantamız var. Ben bin tl bin üstünde pek çanta almışlığım yok gerçi.ucuz alıp çesit çeşit alıyorum. Eskidikçe yeni modellerden alıyorum çok hoşuma gidiyor çanta almak. Ama sen okulda takarsın çeşitlilik iyi olur senin için.
İlahi Varyemez, okulda şöyle havalı havalı arabadan inerken bir elinle arabanın kapısını kapatıp diğer elinle savurtarak omuz çantasini omzuna takip elinde kitaplar ve dosyalarla okul bahçesine havalı bir giriş yapsan mük. olur.Yaklaşık 15 senedir omuzdan çanta kullanmıyorum eskiden mecburen kullanırdım araba aldıktan sonra elde taşınır portföy çanta kullanıyorum yok demeyecek kadar
Şükür omuz ağrılarımdan kurtuldum
Benimde çantalar hep küçük bu tarz geniş bir çantaya ihtiyacım var. En son 1 hafta önce aldım çanta küçücük ama çok güzelŞu çantaya aşık oldum resmen ama bir sürü çantam var ihtiyaç değil yani. Ama fiyatı da ucuz zaten 347 lira. Ayyy yine bir alışveriş canavarı oluştu icimde bugün. Her şeyi ama her şeyi almak istiyorum![]()
Bu fikrim sevdimİlahi Varyemez, okulda şöyle havalı havalı arabadan inerken bir elinle arabanın kapısını kapatıp diğer elinle savurtarak omuz çantasini omzuna takip elinde kitaplar ve dosyalarla okul bahçesine havalı bir giriş yapsan mük. olur.İçeri girene kadar omzun ağrımaz yani
Seni de tebrik ediyoruz bu hafta bizi kurtardın sondan birinci olmaktanMerhaba hanımlarrr, harcayanların daha çok harcadığı, harcamayanların hiç harcamadığı bir haftanın daha sonuna geldik. Bakalım sonuçlar nasıl:
albatroza 6677₺
Niloyatospikk 5043₺
Ahuu14 3650₺
Rprnn 3350₺
espressoc 3282₺
E eftelyahale 2626₺
P prensesver 1678₺
dolunaybekler 435₺
Varyemez 161₺
Veee haftanın kazananı, gönüllerin şampiyonuVaryemez
Tebrikler abla, idolümüzsün
Yeni haftamız bol birikimli olsun inşallah![]()
Bu hafta sonradan gelip baya depar attımSeni de tebrik ediyoruz bu hafta bizi kurtardın sondan birinci olmaktankesene bereket canımm
albatroza
Öhöm öhöm bu güzel ödülü bana sizler hediye ettiniz aslında sizler için kaldırıyorumMerhaba hanımlarrr, harcayanların daha çok harcadığı, harcamayanların hiç harcamadığı bir haftanın daha sonuna geldik. Bakalım sonuçlar nasıl:
albatroza 6677₺
Niloyatospikk 5043₺
Ahuu14 3650₺
Rprnn 3350₺
espressoc 3282₺
E eftelyahale 2626₺
P prensesver 1678₺
dolunaybekler 435₺
Varyemez 161₺
Veee haftanın kazananı, gönüllerin şampiyonuVaryemez
Tebrikler abla, idolümüzsün
Yeni haftamız bol birikimli olsun inşallah![]()

Albatroza seni de tebrik ederim sondan birincilik de hiç kolay değil sonuçta![]()
Paraları harca harca sürpriz oldu debana da süpriz oldu valla kızlar
Ayyyy Nobel ödülü almış gibi hissettim kendimiVeee tabi ki bol indirimli, bol tuzaklı kasım ayımızın da sonuçları şu şekilde:
Niloyatospikk 33028₺
Rprnn 29500₺
albatroza 22588₺
espressoc 20471₺
P prensesver 16987₺
E eftelyahale 15023₺
Varyemez 12491₺
dolunaybekler 11739₺
Veee ay şampiyonumuzdolunaybekler
Tebrikler canım.Önümüzdeki ay, yılın son ayı, bakalım kimler harcayacak, kimler biriktirecek
![]()
Bir tepsi böreğe 2 bardak ılık su bir tatlı kaşığı tuz unu da göz kararı koyuyoruz hafif ele yapışan hamur oluyor yuvarlak yapıp merdane ile açıp yağlıyorum.Anladım
Malzeme un su tuz mu ? Başka birşey de var mı?