- 23 Ocak 2016
- 37.345
- 55.658
- 598
Zengin durumu olmasa neyse bu çanta olmaz zaten Bursa'da olsa yarın ilk iş kolundan tutup mağazaya götürürdüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zengin durumu olmasa neyse bu çanta olmaz zaten Bursa'da olsa yarın ilk iş kolundan tutup mağazaya götürürdüm
aAaaa oyle mi diosunSen onları dinleme git yarın hemen çeyrekleri ver kendine bir ajda al çok ciddiyim zararsa zarar yani senden kıymetli mi bak keyfine
Tövbeeee yarın hemen bir çanta alıyorsun en havalısından
Olsun ev de olur Allah'ın izniyle sen koluna ajdayi tak altın fırlar sen koluna taktığınla kârda olursun .aAaaa oyle mi diosunzarar varsa yapmam ya benden kıymetli değil tabi ama evim yok
![]()
Ben bu tarzlardan çok sattım bir ara ben de bunların her çeşidinden vardı şimdi desenlilerinden aldım kendime Flodan bu yaz iki tanePortföy çantalarım en rahat kullandıklarım
Ben öteki çantayı aldım 15 sene önce galiba 15 defa kullanmadım işte müsrifçilik böyle birşey
Daha neler neler Allah'tan aklımı başıma aldım
Kız Burhan Altıntop çantası nasıl oluyor ilk defa duydumVaryemez portföy çanta dediğin Burhan Altıntop çantasi değil di mi. Sakın haaa![]()
Merak etmeyin çıkmaz
Benim aklım hâlâ almak istediğim çantada en yakın zamanda stoğumda inşallahMerak etmeyin çıkmaz![]()
Ben maliyetinin 5 katı satılan o çantalara para vermemSana katılıyorum prensescim bu çanta olmaz yaniVaryemez maddi durumun var lütfen bu çantayı at ve harika bir çanta al kendine burada olsaydın Özdilekten orijinal bir çanta alırdık sana
sen zenginsin Guess alırdık
![]()
Yok Varyemezin böyle değilİşte bu, Burhan Altıntop çantasi![]()
Kaliteli oluyor ama o kadar çanta modellerine bakarım mesela hangi markanın iyidir hanginin para eder anlarımBen maliyetinin 5 katı satılan o çantalara para vermem
Para vermişsem Mert Başaran 'nın kitaplarını boşuna okumuşumdur![]()
Erkekler için portföy çanta onunkisiİşte bu, Burhan Altıntop çantasi![]()
Hermes çanta bari alayım ama rüyamdaKaliteli oluyor ama o kadar çanta modellerine bakarım mesela hangi markanın iyidir hanginin para eder anlarımzamanında ne çantalar sattım keşke kendime de ayırsaymısım bilseydim piyasanın böyle olacağını
![]()
Ben sıkıldıklarımı ya satarım ya atarım genelini satıyorum üzerine ekleyip başka alıyorum en son Louis Vuitton vardı onu sattım mesela çünkü çok taktım sıkıldımBenim de yaklaşık 20 tane çantam var ama şimdi bi tanesini kullanıyorum.
Şu anki aklım olsa almazdım çoğunu
Nerede sattın Niloya, isyerin mi vardiKaliteli oluyor ama o kadar çanta modellerine bakarım mesela hangi markanın iyidir hanginin para eder anlarımzamanında ne çantalar sattım keşke kendime de ayırsaymısım bilseydim piyasanın böyle olacağını
![]()
Bu da çok pahalı bu kadar pahalıya da gerek yok mesela 4 bin 5 bin yeterHermes çanta bari alayım ama rüyamda![]()
Yok uygulamalarda sıfır ikinci el bir dönem çok satıyordum da bıraktımNerede sattın Niloya, isyerin mi vardi