• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Tövbeeee yarın hemen bir çanta alıyorsun en havalısından

Portföy çantalarım en rahat kullandıklarım
Ben öteki çantayı aldım 15 sene önce galiba 15 defa kullanmadım işte müsrifçilik böyle birşey
Daha neler neler Allah'tan aklımı başıma aldım

Eklentiler

• 20251130_231822.webp
    20251130_231822.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20251130_231800.webp
    20251130_231800.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 21
Portföy çantalarım en rahat kullandıklarım
Ben öteki çantayı aldım 15 sene önce galiba 15 defa kullanmadım işte müsrifçilik böyle birşey
Daha neler neler Allah'tan aklımı başıma aldım
Ben bu tarzlardan çok sattım bir ara ben de bunların her çeşidinden vardı şimdi desenlilerinden aldım kendime Flodan bu yaz iki tane

Sana katılıyorum prensescim bu çanta olmaz yani Varyemez Varyemez maddi durumun var lütfen bu çantayı at ve harika bir çanta al kendine burada olsaydın Özdilekten orijinal bir çanta alırdık sana 😄sen zenginsin Guess alırdık 😄
Ben maliyetinin 5 katı satılan o çantalara para vermem

Para vermişsem Mert Başaran 'nın kitaplarını boşuna okumuşumdur 🤣🤣🤣🤣

Ben maliyetinin 5 katı satılan o çantalara para vermem

Para vermişsem Mert Başaran 'nın kitaplarını boşuna okumuşumdur 🤣🤣🤣🤣
Kaliteli oluyor ama o kadar çanta modellerine bakarım mesela hangi markanın iyidir hanginin para eder anlarım😂zamanında ne çantalar sattım keşke kendime de ayırsaymısım bilseydim piyasanın böyle olacağını 😂

Kaliteli oluyor ama o kadar çanta modellerine bakarım mesela hangi markanın iyidir hanginin para eder anlarım😂zamanında ne çantalar sattım keşke kendime de ayırsaymısım bilseydim piyasanın böyle olacağını 😂
Hermes çanta bari alayım ama rüyamda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20251130-233506_Google.webp
    Screenshot_20251130-233506_Google.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 24
Benim de yaklaşık 20 tane çantam var ama şimdi bi tanesini kullanıyorum.
Şu anki aklım olsa almazdım çoğunu
Ben sıkıldıklarımı ya satarım ya atarım genelini satıyorum üzerine ekleyip başka alıyorum en son Louis Vuitton vardı onu sattım mesela çünkü çok taktım sıkıldım

Back
X