- 23 Ocak 2016
- 37.359
- 55.727
- 598
Tamam tamamGünaydın güzel kadınlar
Yılbaşına kadar 1 çanta alma hakkimiz olsun başka da para harcamaya kimyeme icme ihtiyaçları hariç tâbi ne dersiniz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamamGünaydın güzel kadınlar
Yılbaşına kadar 1 çanta alma hakkimiz olsun başka da para harcamaya kimyeme icme ihtiyaçları hariç tâbi ne dersiniz
![]()
Yani her ay bir şey alma hakkimiz olsunTamam tamam
Evet insan kendine yeni bir şey alınca mutlu da oluyor abartmadan her ay bir tane alma hakkımız olsun kardeşim hediye çeki verdi ben şimdi para vermem onu kullanırım kot pantolon alacaktım zatenYani her ay bir şey alma hakkimiz olsunbence çok mantıklı olur
Hemen almayız 1 ay kadar düşünme fırsatımız olur en güzelini buluruz![]()
Şimdiden hayırlı olsunEvet insan kendine yeni bir şey alınca mutlu da oluyor abartmadan her ay bir tane alma hakkımız olsun kardeşim hediye çeki verdi ben şimdi para vermem onu kullanırım kot pantolon alacaktım zaten
bizim bu taraflarda güzel sosyete pazarı yok Allahtan ama bu ay hediyelere çok harcama yapcagım duruyor sevdğim bir arkadaşın doğum günü, kızlarla hamam günümüz var var da varTrendyol küsünce sosyete pazarıyla barışıyor insan![]()
Sağol canımŞimdiden hayırlı olsun
Evet bence deanlaştık o zaman diğer arkadaşlara da uyar inşallah
![]()
Hamam günü mü kız gelin hamamı var da hamam günü ilk defa duydum biz de yapalım bari hamam kaplıca çok severimbizim bu taraflarda güzel sosyete pazarı yok Allahtan ama bu ay hediyelere çok harcama yapcagım duruyor sevdğim bir arkadaşın doğum günü, kızlarla hamam günümüz var var da var![]()
Tamam ben uyarım bu kurala. Ben zaten kendime kota koymuştum her ay 2 parça alıyordum trendyoldan, 1 de olur iyi fikirGünaydın güzel kadınlar
![]()
Evet bence de insan doyacak biraz da aşırı abartmadanDün Varyemez ne güzel açıklamıştı geçmişte çok aldım çok giyindim nerdeyse bir daire parası harcamişımdir dedi. Çok iyi yapmış gözü gönlü doymuş, şu an pek ihtiyaç duymuyor. Ben geçmişte çok az aldım kıyafet, alışveriş zevkini yaşayamadım şimdi de bazen abartiyorum ama neyse ki yüksek pahalı markalar pek almıyorum![]()
Zamanında doyurulmayan duygular sonra kaç yaşında olursa olsun insanın içinde uhde ,boşluk bırakır diye düşünüyorumDün Varyemez ne güzel açıklamıştı geçmişte çok aldım çok giyindim nerdeyse bir daire parası harcamişımdir dedi. Çok iyi yapmış gözü gönlü doymuş, şu an pek ihtiyaç duymuyor. Ben geçmişte çok az aldım kıyafet, alışveriş zevkini yaşayamadım şimdi de bazen abartiyorum ama neyse ki yüksek pahalı markalar pek almıyorum![]()
yok valla gelin falan değil, biz öyle sırayla yapılacaklar listesi yaptık sırada hamam var , sende gel katıl bizeHamam günü mü kız gelin hamamı var da hamam günü ilk defa duydum biz de yapalım bari hamam kaplıca çok severimben de 2025 yılında 18 tane hediye almışım
aralık ayı benimde doğum günüm arkadaşlarımın da var çok doğum günü , geçen i,ş yerinde bir arkadaş diyorki aralık ayı benim full hediye almam ayıBu ay arkadaşımın nişan hediyelerini ben alacağım
O bana çok yardımcı olmuştu benim sürecimde
Bi arkadaşımın doğum günü var ona hediye almalıyım
Bez, deterjn, tuvalet kağıdı, kağıt havlu derken bu ay masraf çok![]()
Ne güzel maşallah, benimde açıkçası hep sanki ihtiyaç olarak aldığım şeyler ama artık bunu almasam ne olur diye ciddi ciddi düşündükçe işin rengi değişiyor , bu ara instagram da da, her yerde görüyorum insanlar tüketim çılgınlığına son vermek amaçlı video çekiyorlar , çok doğru hakikaten artık evdeki ürünleri bitirmek çok hoşuma gidyor, hem yer açılıyor hemde gerçekten ihityaç mı diye almadan önce iki defa düşünüyorum.Zamanında doyurulmayan duygular sonra kaç yaşında olursa olsun insanın içinde uhde ,boşluk bırakır diye düşünüyorum
O nedenle o doyum sağlanırsa yağ yiyen yağdan bal yiyen baldan usanır mantığı devreye giriyor
Ve gereği kadar alış veriş yapılıyor
Ben şimdi o devirdeyim
Ihtiyaçlarım farklı benim artık tüketim devri bitti pasif gelir oluşturma devrindeyim
Eskiden çok tüketim az birikim vardı ,şimdi az tüketim çok birikim var hayatımda
Biz öyle gidiyoruz hamam günü deyince her ay gidiyorsunuz sandımyok valla gelin falan değil, biz öyle sırayla yapılacaklar listesi yaptık sırada hamam var , sende gel katıl bize![]()
![]()
yok her ay kışın çok güzel olurdu ama kırkyılda bir bizimki, bende çok sewverim hamamBiz öyle gidiyoruz hamam günü deyince her ay gidiyorsunuz sandımaynı şehirde olsan hemen gelirdim hamam çok severim.