• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Yani her ay bir şey alma hakkimiz olsun 😁 bence çok mantıklı olur 😄😄
Hemen almayız 1 ay kadar düşünme fırsatımız olur en güzelini buluruz 😂😂
Evet insan kendine yeni bir şey alınca mutlu da oluyor abartmadan her ay bir tane alma hakkımız olsun kardeşim hediye çeki verdi ben şimdi para vermem onu kullanırım kot pantolon alacaktım zaten

Evet insan kendine yeni bir şey alınca mutlu da oluyor abartmadan her ay bir tane alma hakkımız olsun kardeşim hediye çeki verdi ben şimdi para vermem onu kullanırım kot pantolon alacaktım zaten
Şimdiden hayırlı olsun 😘
Evet bence de 🤩 anlaştık o zaman diğer arkadaşlara da uyar inşallah 🙏

bizim bu taraflarda güzel sosyete pazarı yok Allahtan ama bu ay hediyelere çok harcama yapcagım duruyor sevdğim bir arkadaşın doğum günü, kızlarla hamam günümüz var var da var :KK70::KK70::KK70:
Hamam günü mü kız gelin hamamı var da hamam günü ilk defa duydum biz de yapalım bari hamam kaplıca çok severim 🤩ben de 2025 yılında 18 tane hediye almışım

Günaydın güzel kadınlar 😍

Yılbaşına kadar 1 çanta alma hakkimiz olsun başka da para harcamaya kim 😁 yeme icme ihtiyaçları hariç tâbi ne dersiniz 🫣
Tamam ben uyarım bu kurala. Ben zaten kendime kota koymuştum her ay 2 parça alıyordum trendyoldan, 1 de olur iyi fikir

Dün Varyemez ne güzel açıklamıştı geçmişte çok aldım çok giyindim nerdeyse bir daire parası harcamişımdir dedi. Çok iyi yapmış gözü gönlü doymuş, şu an pek ihtiyaç duymuyor. Ben geçmişte çok az aldım kıyafet, alışveriş zevkini yaşayamadım şimdi de bazen abartiyorum ama neyse ki yüksek pahalı markalar pek almıyorum🥰🥰

Dün Varyemez ne güzel açıklamıştı geçmişte çok aldım çok giyindim nerdeyse bir daire parası harcamişımdir dedi. Çok iyi yapmış gözü gönlü doymuş, şu an pek ihtiyaç duymuyor. Ben geçmişte çok az aldım kıyafet, alışveriş zevkini yaşayamadım şimdi de bazen abartiyorum ama neyse ki yüksek pahalı markalar pek almıyorum🥰🥰
Evet bence de insan doyacak biraz da aşırı abartmadan

Zamanında doyurulmayan duygular sonra kaç yaşında olursa olsun insanın içinde uhde ,boşluk bırakır diye düşünüyorum
O nedenle o doyum sağlanırsa yağ yiyen yağdan bal yiyen baldan usanır mantığı devreye giriyor
Ve gereği kadar alış veriş yapılıyor
Ben şimdi o devirdeyim
Ihtiyaçlarım farklı benim artık tüketim devri bitti pasif gelir oluşturma devrindeyim

Eskiden çok tüketim az birikim vardı ,şimdi az tüketim çok birikim var hayatımda

Hamam günü mü kız gelin hamamı var da hamam günü ilk defa duydum biz de yapalım bari hamam kaplıca çok severim 🤩ben de 2025 yılında 18 tane hediye almışım
yok valla gelin falan değil, biz öyle sırayla yapılacaklar listesi yaptık sırada hamam var , sende gel katıl bize :KK70: :KK70:

Bu ay arkadaşımın nişan hediyelerini ben alacağım
O bana çok yardımcı olmuştu benim sürecimde ❤️
Bi arkadaşımın doğum günü var ona hediye almalıyım
Bez, deterjn, tuvalet kağıdı, kağıt havlu derken bu ay masraf çok 😂
aralık ayı benimde doğum günüm arkadaşlarımın da var çok doğum günü , geçen i,ş yerinde bir arkadaş diyorki aralık ayı benim full hediye almam ayı:KK70:

Zamanında doyurulmayan duygular sonra kaç yaşında olursa olsun insanın içinde uhde ,boşluk bırakır diye düşünüyorum
O nedenle o doyum sağlanırsa yağ yiyen yağdan bal yiyen baldan usanır mantığı devreye giriyor
Ve gereği kadar alış veriş yapılıyor
Ben şimdi o devirdeyim
Ihtiyaçlarım farklı benim artık tüketim devri bitti pasif gelir oluşturma devrindeyim

Eskiden çok tüketim az birikim vardı ,şimdi az tüketim çok birikim var hayatımda
Ne güzel maşallah, benimde açıkçası hep sanki ihtiyaç olarak aldığım şeyler ama artık bunu almasam ne olur diye ciddi ciddi düşündükçe işin rengi değişiyor , bu ara instagram da da, her yerde görüyorum insanlar tüketim çılgınlığına son vermek amaçlı video çekiyorlar , çok doğru hakikaten artık evdeki ürünleri bitirmek çok hoşuma gidyor, hem yer açılıyor hemde gerçekten ihityaç mı diye almadan önce iki defa düşünüyorum.

Günaydın kızlar, altın yükselmeye başlamış.
Bu ayın 15inde son gelirimi alacağım, kartlarımı sıfırlamam lazım. Kart borcum yok da, 2 taksitli bişeyler aldım geçen ay onlar ödenmeli. Atabilirsem kenara altın atacağım.
Yeniyılda harcamamı asgari tutmam lazım, gelirimiz azalacağı için.

Günaydın hanimlar, ay ve hafta birincilerini tebrik ediyorum. Varyemez Varyemez canim çantanın neden omuzunu agrittigi belli çünkü fazlaca metal aparatı var .
Çanta ayakkabı ilgi alanima fazlasıyla giriyor :confused: Çanta hafif secerim benim de omuzumu agritiyor . Ayakkabı da duz loafer tarzı giyiyorum.
İstek mi ihtiyaç mi diye sormaya korkuyorum çünkü istek hepsi 🫣🫣

Back
X