- 23 Ocak 2016
- 37.512
- 56.265
- 598
Şunu satmışım ya ne kızıyorum kendimeSağlık olsun. Az ve öz olsun hdhdh öyle avut kendini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şunu satmışım ya ne kızıyorum kendimeSağlık olsun. Az ve öz olsun hdhdh öyle avut kendini![]()
Aaa bunu bilmiyordm işte. Bazı kısımlar açısından kötü olacak gibii.
Yavrum geçen gün attığın çanta fotoğrafının altında isim soyisim görünüyorduAslında daha çok vardı da altta ismim gözüküyor diye kırpma yaptım bu kadarını ya sorma inan ki hiç ayırmamışım
Hanginde kızzzzzYavrum geçen gün attığın çanta fotoğrafının altında isim soyisim görünüyordu![]()
Benim dışımda kimse farketmemiş demekHanginde kızzzzzinsan uyarır hemen silerdim
![]()
Tamam şimdi herkes öğrendi hücum geçmişeBenim dışımda kimse farketmemiş demek
Onu ben dakikalar sonra farkettim
Baktım silebileceğin vakit geçmiş yazmadım
Taba renkli olanlar renginin dışında model olarak da bana hitap ediyorKızlar Facebook arşivimden buldum ne çantalar satmışım hiç kendime ayırmamışım ya ona kızıyorum
Tövbeee ismim alenen yazıyorTaba renkli olanlar renginin dışında model olarak da bana hitap ediyor
Yarın herkes öğrenmiş olur artıkTövbeee ismim alenen yazıyorgördüm şimdi
neyse Facebook kullanmıyorum zaten öylece duruyor
Hani hani nerde ben fark etmemişimYarın herkes öğrenmiş olur artık![]()
Sağlık olsun gızzzz
Evetttt şimdi benim ifşaaaa konuyu değiştirin litfenHani hani nerde ben fark etmemişim![]()
Aynen öyleSağlık olsun gızzzz![]()
Oh yandan yandanYarın herkes öğrenmiş olur artık![]()
Kalırsa kalsın ya sorun yok çok şükür ne yalanımız ne de dolanımız varYöneticilere söylersen onlar silebilir canımNiloyatospikk