• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Günaydın kızlar
Hastaneye geldim, 358 tl, tenisçi dirseği varmış, sol kolum ağrıyordu, bant verdi, ilaç verdi, bir de sabah akşam 10 dakika buz uygula dedi. Şimdi de ultrason sırasındayım. Kolaylıkla geçsin inşallah 🙏
Geçmiş olsun Allahım şifa versin🌺
Saat nasıl sizce kızlar daha güzelini alabilir miydim acaba , birde düşündüm keşke watsapp gurubumuz olsaydı daha güzsel olurdu
Bence spor şık bir saat gold beğeniyorum🥰 güzel seçim olmuş canım

115 tl fırın harcaması yaptım bugün

Evdeki cüzdan banka elimde fazla para olunca koyuyorum ihtiyaç olunca da oradan alıyorum Bu aralar sağa sola gittim evdeki cüzdan bankta ne var ne yok diye baktım 8000 tl varmış ,sevindim 😊
Cüzdan bank ne kız hiç duymadım
Benim de böyle bi kavanozum var
Nakit para üstlerini atıyorum
İhtiyaç oldukça alıyorum
Amaaaa benim taş çatlasın 100 tl çıkar 😂😂😂 8 bin tl cik tam Varyemez Varyemez lik 🧿😂

Yıllardır kullandığım bir tabir canım
Evdeki boş bir cüzdanı kullanıyorum daha önceki yazdığım amaçlarla

Bir de kumbara bank var bozuk para attığım 🤣🤣🤣
Tövbeee😄kumbara bank bende de var 1 TL leri atıyorum yüz TL olunca bütünletip kızımın kumbarasına atıyorum ciddi bir aktarma operasyonu🤣bankalar halt yemiş 🤣

İhtiyaç oldukça alıyorum
Amaaaa benim taş çatlasın 100 tl çıkar 😂😂😂 8 bin tl cik tam Varyemez Varyemez lik 🧿😂
Kız o memur tabii o kadar parası olacak biz ev hanımı 😄ama kavanoz herkesin var geçen babamların birinci katta mutfak dolabında bir şey arıyorum bir de baktım kavanozda 1 TL ler baba dedim zengin olduk 🤣gömüyü buldum :KK70:

Kız o memur tabii o kadar parası olacak biz ev hanımı 😄ama kavanoz herkesin var geçen babamların birinci katta mutfak dolabında bir şey arıyorum bir de baktım kavanozda 1 TL ler baba dedim zengin olduk 🤣gömüyü buldum :KK70:
Keşke biriktirdikçe değerlense 😂

İhtiyaç oldukça alıyorum
Aslında daha fazla olabilirdi mesela ben önceden kredi kartıyla yapıyordum çoğu alışverişi böylece elimde nakit daha fazla kalıyordu
Bazen annemin siparişlerini kredi kartıyla yapıp ondan nakit olarak alıyordum
Ama bu ay bana nakit ödeme isteği geldi
🤣🤣

İspark otopark ücretlerine %62 oranında zam yapılacakmış bu nedir yahu Bursa'da da saati 150 TL artı her saatte 50 TL artıyor caddelerde belediye çizgilerine park edersen saati 120 TL her saatte 20 TL mi ne artıyor yerden yere değişiyor sanırım böyle saçmalık olamaz

Back
X