Alışveriş siteleri

isila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
35
0
36
Avustralya
Kızlar trendyol ürünleri iyi güzel, fiyatlar da uygun ama nasıl güveniyorsunuz şunlara ya..
kredi kartı istiyolar sonuçta kapıda ödeme değil.
kapıda ödeme sağlayan trendyol gibi bir site biliyor musunuz?
memnun kalan var mı?
görüşlerinizi bekliyorumm..

evet ben zaman zaman trentyoldan alışveriş yapıyorum hiç bir sakıncasınıda görmedim canım

ben de çokk beğeniyorum ürünlerini de kredi kartı ile alışveriş olduğu için pek güvenemiyorum..

Kızlar trendyol ürünleri iyi güzel, fiyatlar da uygun ama nasıl güveniyorsunuz şunlara ya..
memnun kalan var mı?

urunmania.com u tavsiye ediyorum hem fiyatları uygun hem de kapıda ödeme seçeneği var.Ben çok memnun kaldım (:

trendyol ve markafoni =) ikisindende çok alışveriş yaptım halada yapıyorum. Olumsuz bişey yaşamadım çok şükür. Tavsiye ederim :32:

alışveriş yapıp sorun yaşamadığım vimjo ve morevizyon var.
kapıda ödeme şeklinde listemde duran ve henüz denemediklerim:
modaset, butigim...

Bazı alışveriş siteleri çok yoğunluktan dolayı müşterilerini önemsememeye başladı. Umarım trendyol böyle olmaz.

memnun kalan var mı?

var mesela. markafoni veya trendyol gibi pekçok markaları bulunduran bi site değil. Ama uygun fiyatlı güzel kıyafetler satılıyor. Kargo ücretine ek olarak belli bir ücretle kapıda ödeme imkanı da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar güvenilir ve kaliteli giyim alışveriş siteleri için buradan faydalanabilirsiniz. Ben rahatlıkla hepsiyle de alışveriş yaptım şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı.

var mesela. markafoni veya trendyol gibi pekçok markaları bulunduran bi site değil. Ama uygun fiyatlı güzel kıyafetler satılıyor. Kargo ücretine ek olarak belli bir ücretle kapıda ödeme imkanı da var.

çok sağol canım, bakacağım bunlarada :)

memnun kalan var mı?

yeni açılmış şöyle bir site var bir bak istersen.

Ben sadece kapıda ödemelerden alıyorum değilse almıyorum. Daha önce bi ürün değişiminde problem yaşadım o günden bu yana almıyorum. Sizede tavsiyem kapıda ödeme.

Back
X