Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar trendyol ürünleri iyi güzel, fiyatlar da uygun ama nasıl güveniyorsunuz şunlara ya..
kredi kartı istiyolar sonuçta kapıda ödeme değil.
kapıda ödeme sağlayan trendyol gibi bir site biliyor musunuz?
memnun kalan var mı?
görüşlerinizi bekliyorumm..
urunmania.com u tavsiye ediyorum hem fiyatları uygun hem de kapıda ödeme seçeneği var.Ben çok memnun kaldım![]()
trendyol ve markafoni =) ikisindende çok alışveriş yaptım halada yapıyorum. Olumsuz bişey yaşamadım çok şükür. Tavsiye ederim![]()
Bazı alışveriş siteleri çok yoğunluktan dolayı müşterilerini önemsememeye başladı. Umarım trendyol böyle olmaz.
sağol bebişşş:)megameno ve vipberry'de var şekerim , kozmetik ürünlerinde ne arıyorsan bulabiliyorsun :) kapıda ödemeside var :)
Kızlar trendyol ürünleri iyi güzel, fiyatlar da uygun ama nasıl güveniyorsunuz şunlara ya..
memnun kalan var mı?
var mesela. markafoni veya trendyol gibi pekçok markaları bulunduran bi site değil. Ama uygun fiyatlı güzel kıyafetler satılıyor. Kargo ücretine ek olarak belli bir ücretle kapıda ödeme imkanı da var.
memnun kalan var mı?